Do you want more information?

+ INFO HERE

Study plan

Bachelor's Degree in Hotel & Tourism Management (obsolete)

The study plan includes theoretical classes, practical classes and professional visits to hotels, restaurants, wineries, research centres, etc. In addition, EUHT StPOL students can attend summer courses, as well as enjoy scholarships such as the Erasmus programme.

Subject names in English indicate that the teaching language is English (mostly or fully).

First course

Duration
Code
Title
Credits
Type
  Fundamentos y dimensiones del turismo y la hostelería - 24 ECTS  
1st semester3153G01089Dimensión económica del mercado turístico6 ECTSBasic
1st semester3153G01092Dimensión jurídica del turismo6 ECTSBasic
1st semester3153G01091Dimensión territorial del turismo6 ECTSBasic

2nd semester

3153G01090

Dimensión sociocultural del turismo

6 ECTS

Basic

  Métodos comunicativos y cuantitativos - 6 ECTS  
Annual3153G01095English B-26 ECTSBasic
  Operaciones de alojamiento y restauración - 15 ECTS  
Annual3153G01141Introducción al turismo y hotelería3 ECTSBasic
Annual3153G01097Operaciones de Food & Beverage6 ECTSMandatory
Annual3153G01098Operaciones de Front & Back Office6 ECTSMandatory
  Fundamentos de empresa - 6 ECTS  
Annual3153G01100Organización y gestión de empresas6 ECTSBasic
  Practicum - 9 ECTS  
2nd semester3153G01139Prácticas de empresa 19 ECTSMandatory

Second course

Duration
Code
Title
Credits
Type
  Fundamentos de empresa - 15 ECTS  
1st semester

3153G01101

Márqueting6 ECTSBasic
Annual3153G0142

Contabilidad financiera

9 ECTS

Basic

  Idioma básico - 12 ECTS  
Annual3153G01102English C-16 ECTSMandatory
Annual3153G01135Segundo idioma extranjero básico (alemán)6 ECTSMandatory
Annual3153G01136Segundo idioma extranjero básico (francés)6 ECTSMandatory
  Gastronomía y restauración - 18 ECTS  
1st semester3153G01144Cultura gastronómica 13 ECTSMandatory
2nd semester3153G01145Cultura gastronómica 23 ECTSMandatory
2nd semester3153G01104Tecnología de los alimentos6 ECTSMandatory
Annual3153G01106Food & Beverage Process Management6 ECTSMandatory
  Gestión del turismo - 3 ECTS  
1st semester3153G01143Sistemas de intermediación turística3 ECTSMandatory
  Métodos comunicativos y cuantitativos - 12 ECTS  

2nd semester

3153G01093

Técnicas cuantitativas y cualitativas de análisis turístico

6 ECTSBasic
Annual3153G01094Técnicas informáticas y comunicativas6 ECTS

Basic

Third course

Duration
Code
Title
Credits
Type
  Gestión de Hoteles y Restaurantes - 24 ECTS  
1st semester3153G01109 Food & Beverage Management4 ECTSMandatory
1st semester3153G01114Managerial Accounting and Finance4 ECTSMandatory
1st semester3153G01111Purchase and Procurement Management4 ECTSMandatory
1st semester3153G01112Revenue & Yield Management4 ECTSMandatory
1st semester3153G01113Hospitality Human Resources Management4 ECTSMandatory

Annual

3153G01110

Administración y control de alojamientos

4 ECTS

Mandatory

  Gestión del turismo - 6 ECTS  
2nd semester3153G01107Gestión de destinos turísticos6 ECTSMandatory
  Idioma profesional turístico - 12 ECTS  
Annual3153G01115Professional Tourism English6 ECTSMandatory
Annual3153G01116Segundo idioma profesional turístico6 ECTSMandatory
  Practicum - 18 ECTS  
2nd semester3153G01140Prácticas de empresa 218 ECTSMandatory

Fourth course

Duration
Code
Title
Credits
Type
  Estrategias de empresa - 12 ECTS  
1st semester3153G01118Hospitality Strategic Management4 ECTSMandatory
1st semester3153G01119Sales and Distribution Management4 ECTSMandatory
1st semester3153G01120Relaciones públicas y comunicación4 ECTSMandatory
  Optativas - 30 ECTS  
1st semester3153G01137Tercer idioma extranjero básico (alemán)6 ECTSOptional
1st semester3153G01138Tercer idioma extranjero básico (francés)6 ECTSOptional

1st semester

3153G01122

Legislación hotelera y laboral6 ECTS

Optional

1st semester3153G01121

Calidad, medioambiente y sostenibilidad

6 ECTSOptional
2nd semester3153G01125

Tercer idioma profesional turístico

6 ECTSOptional
2nd semester3153G01127Tipología y gestión de empresas de cátering, colectividades y servicios generales hospitalarios6 ECTSOptional
2nd semester3153G01128Hospitality Franchising Systems6 ECTSOptional
2nd semester3153G01129Public Events Planning and Management6 ECTSOptional
2nd semester3153G01130Arquitectura y mantenimiento en establecimientos de hotelería6 ECTSOptional
2nd semester3153G01132Nuevas tecnologías culinarias6 ECTSOptional
2nd semester3153G01126Responsabilidad social corporativa6 ECTSOptional
  Inglés profesional hotelero - 6 ECTS  
Annual3153G01133Professional English for the Hospitality Industry6 ECTSMandatory
Annual3153G01134Trabajo final de grado12 ECTSMandatory
 

More information about the study plan (UdG)

CALL US

WHATSAPP