JDP 2021 - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

JDP 2021

Informació pràctica sobre les Jornades de Desenvolupament Professional 2021

El mateix esperit i la mateixa filosofia, però amb un format diferent

ONLINE
Empreses participantsQuè són les Jornades de Desenvolupament Professional?

    Les JDP són una fórmula eficient, eficaç i productiva per facilitar la incorporació laboral dels nous titulats a les empreses del sector de l'hoteleria i la restauració. És un procés de contractació de pràctiques, mitjançant el Conveni Oficial de Pràctiques de l'alumnat que finalitza els estudis, juntament amb la incorporació d'aquells alumnes d'anteriors promocions que ho sol·liciten.

Àlbum de fotos #JDP2020

#JDP2020

Vídeo #JDP2020

FUNCIONAMENT

L'EUHT StPOL envia a les empreses participants els Currículums Vitae de l'alumant de tots els programes que finalitza els estudis a l’Escola aquest any, així com també els dels membres de l’Associació d’Antics Alumnes (AAA) que així ho han demanat. Les empreses fan una preselecció dels CV escollits i posteriorment es comunica a tots els participants.

Aquest no és l’únic mitjà per aconseguir pràctiques o ofertes de treball a través de l’Escola, ja que l’EUHT StPOL té contactes amb establiments independents que contínuament requereixen de la col·laboració de l’Escola per a estudiants en pràctiques i vacants laborals.

TRUCAR

WHATSAPP