Borsa de treball - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Borsa de treball

La nostra finalitat és acompanyar els exalumnes en el seu desenvolupament professional, potenciar el networking i oferir-los exclusives oportunitats

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar compta amb una Borsa de Treball per a tots els estudiants i antics alumnes mitjançant la plataforma Hosco.

Per a donar-te d’alta a la Borsa de Treball és necessari que conservis l’email de l’Escola. En cas de no tenir-lo, l’has de sol·licitar novament.

A l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar hi assisteixen setmanalment grans cadenes hoteleres i de restauració i hotels independents, restaurants i altres empreses turístiques per sol·licitar tant alumnes en pràctiques com professionals per a cobrir llocs de treball.

Els antics alumnes de Sant Pol també poden accedir a les Jornades de Desenvolupament Professional, l’esdeveniment anual que organitza l’Escola amb els principals grups hotelers, turístics i de restauració amb l’objectiu de seleccionar tant alumnes com exalumnes per a oferir-los oportunitats laborals i facilitar-los la incorporació al mercat laboral.

TRUCAR

WHATSAPP