Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Màsters i postgraus

El camí per a l'especialització professional

 

Comptar amb una formació universitària sòlida i especialitzada en hoteleria i turisme és un aspecte que farà que el teu perfil i CV destaqui entre els altres. Com aconseguir-ho? Els màsters i postgraus són un dels millors camins per aconseguir rellançar la teva carrera i convertir-te en el professional que sempre has somiat.

Màster en Direcció Hotelera

 

Especialitza't: creix en coneixements i experiència

Els màsters i postgraus són estudis universitaris superiors, és a dir, són una etapa posterior a les carreres universitàries. Abans d'escollir, és bo conèixer els diferents tipus de màsters i postgraus que existeixen, no només en relació a la seva temàtica sinó també pel que fa referència a la seva oficialitat i a les modalitats d'estudi.

Tant si el teu objectiu professional és convertir-te en director d'hotel com en xef de prestigi, els màsters i postgraus en hoteleria i turisme de l'EUHT StPOL t'ofereixen un ampli ventall d'opcions per donar a la teva carrera professional el salt de qualitat que et permeti accedir a llocs més rellevants.

 

Màster en hoteleria, turisme o arts culinàries?

Com bé sabràs, l’EUHT StPOL està especialitzada en hoteleria, turisme i arts culinàries. Sembla simple, però cadascuna d'aquestes paraules inclou una infinitat de possibilitats per especialitzar-te en sectors molt concrets que et permetran guanyar experiència i solidesa en la teva formació universitària.

A mode d'esquema, aquests són els màsters i postgrau que trobaràs a l'EUHT StPOL segons la teva àrea d'interès:

Com pots comprovar, el ventall d'opcions és molt ampli, així que, t'animem a concentrar-te en allò que més t'apassioni per convertir-te en el professional que sempre has volgut ser.

Màsters oficials i màsters propis

A més de la temàtica, durant el teu procés d'elecció veuràs que aquests es divideixen en màsters oficials i màsters propis.

Els màsters oficials et permetran poder accedir a estudis de doctorat. Són estudis que compten amb l'aval de la universitat que els atorga i amb el reconeixement de l'Estat. D'altra banda, els màsters propis són aquelles titulacions avalades pel prestigi de la universitat que els atorga.

En general, les empreses no solen tenir en compte si el teu currículum compta amb un màster oficial o un màster propi, sinó que el que més valoren és el prestigi que tingui el màster o postgrau i el centre universitari on l'hagis cursat.

Així que, pren nota: sumar-te a un dels millors centres universitaris en Hoteleria i Turisme del món segons rànquings de nivell internacional és un punt a favor per destacar de la competència i fer brillar el teu perfil professional.

Màster presencial o màster online: tu tries!Com accedir a un màster o postgrau?


Cursos d'especialització: breus però intensos

A més dels màsters i postgraus, també hi ha altres opcions per especialitzar-te i créixer professionalment. En aquest cas, no parlem d'estudis universitaris sinó de cursos d'especialització; una formació molt més breu que un màster o postgrau, però intensa.


NIVEL DE ESTUDIOS
GRADO UNIV.CARRERA TÉCNICAMÁSTERCURSOS ESPEC.CURSOS VERANOSEMESTER ABROADSERVICIOS EMPRESAS
ÁMBITO DE ESTUDIOCOCINAGGHTTGRMACDCCE MACDCCVER FORMACIÓN A MEDIDA
EN CUALQUIER ÁMBITO
Y NIVEL
RESTAURACIÓN Y EVENTOSMaster in Hospitality Management  SEMESTER
ABROAD
DIRECCIÓN HOTELERA  

TRUCAR

WHATSAPP