Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Cursos d’especialització per créixer en experiència

 

Cada vegada és més habitual seguir formant-se al llarg de la vida. És un exercici sa i imprescindible per a incrementar i consolidar la teva experiència.

Els cursos d'especialització són una opció ideal per focalitzar-te en una matèria específica durant un període de temps breu. És, sens dubte, una de les millors maneres d'augmentar el teu nivell i experiència de forma ràpida i professional.

Programes de curta durada

 

Cursos per a una formació contínua

Si busques cursos d'especialització en cuina, turisme, hoteleria ets al lloc indicat. A més dels programes acadèmics de llarga durada, com poden ser els graus universitaris o màsters, a l'EUHT StPOL trobaràs un ampli ventall de cursos de curta durada.

Cursos de postgrau en cuina

 

Especialitza’t en turisme i hoteleria

Si, en cas contrari, el teu interès professional se centra en la direcció hotelera i turística, no et preocupis! També trobaràs cursos d'especialització professional en alguna de les àrees que vulguis potenciar.


Forma't durant l'estiu

Si ho prefereixes, pots aprofitar els mesos d'estiu per viure una experiència que vinculi la formació contínua en cuina i gastronomia amb l'especialització en direcció hotelera. Tot això, en un entorn incomparable com és el campus universitari de Sant Pol de Mar, als peus del mar Mediterrani.

Com veus, les opcions són múltiples i variades. Ara et toca triar!


Cursos online i a distància

Tant si estàs buscant formació presencial com cursos d'especialització a distància o online, estàs d'enhorabona. L'oferta acadèmica de EUHT StPOL inclou les dues modalitats.


Amplia els teus horitzons amb els Màsters i Postgraus

Com a centre universitari adscrit a la Universitat de Girona, a més dels cursos d'especialització entre l'oferta acadèmica de l’EUHT StPOL també trobaràs màsters i postgraus en hoteleria, turisme i cuina que et permetran ampliar els teus horitzons.

Els màsters i postgraus són una formació més extensa quant a durada i a pla d'estudis, però et permetran optar a nous reptes professionals de major responsabilitat.

Estàs preparat per rellançar la teva carrera professional? A l’EUHT StPOL estarem encantats d'acompanyar-te en aquest procés.


TRUCAR

WHATSAPP