Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Graus universitaris

El camí cap a la teva carrera professional

 

Els graus universitaris són una de les millors opcions per impulsar la teva carrera professional. I més encara si els curses en una universitat de prestigi i amb reconeixement nacional i internacional. Això li donarà més valor al teu títol, un valor que se sumarà als coneixements i experiències adquirides i a la xarxa de contactes que hagis creat durant la carrera universitària.

Per tant, a l'hora d'escollir què estudiar és important tenir en ment un primer filtre de qualitat i de garantia dels estudis.

Grau Universitari Oficial en Direcció d'Empreses Hoteleres i Gastronòmiques

 

Estudia a una universitat de prestigi


 

Accedeix a càrrecs directius i de més responsabilitat

Convertir-te en graduat universitari sol anar de la mà d'un futur laboral associat a càrrecs de major responsabilitat. De fet, siguin llicenciatures o diplomatures, els graus universitaris comporten una càrrega lectiva teòrica i pràctica que té com a objectiu formar-te per accedir amb garanties al mercat laboral.

Però no et despistis! T'has plantejat quines són les teves inquietuds? Et veus treballant en un càrrec directiu i en un sector dinàmic en contacte constant amb la gent? Et mou la possibilitat de conèixer món i treballar en països diferents?

Si les respostes majoritàries a aquests preguntes són "sí", llavors estàs al lloc adequat: l'hoteleria i el turisme poden ser la branca de coneixement que s'ajusti més als teus interessos. I d'entre tot el ventall de graus universitaris que engloba aquest sector, el Grau universitari oficial en Direcció d'Empreses Hoteleres i Gastronòmiques et permetrà complir amb la majoria dels punts anteriors.

Especialitza't


Porta d'entrada a màsters i doctorats


Estudiar en un campus universitari internacional

T'has preguntat mai com seria estudiar en un campus universitari als peus del mar Mediterrani? I no només això sinó, a més, com deu ser compartir l'experiència amb companys d’arreu del món?

Tot això és possible al campus universitari de l’EUHT StPOL, segurament, un dels més petits d'Espanya, però també un dels més internacionals. Any rere any hi arriben alumnes de prop de 40 nacionalitats diferents que cursen estudis de diferent nivell: tant graus universitaris com postgraus, màsters o cursos d'especialització.

Per tant, no et mentim si et diem que estudiar a l’EUHT StPOL és sinònim de viure una experiència internacional en majúscules!


Beques per a estudis universitaris

Arribem a l'aspecte econòmic dels graus universitaris: com bé sabràs, hi ha centres universitaris públics i altres, de privats. Tant per estudiar en uns com en els altres, hi ha una gran varietat de beques i ajudes a l'estudi disponibles.

Algunes d'aquestes beques per estudiar a la universitat són d’institucions públiques, com ara les Beques MEC del Ministeri d'Educació del Govern d'Espanya. Altres beques per a la universitat poden ser ofertes pel mateix centre educatiu com a reconeixement al mèrit acadèmic o al talent dels futurs estudiant.


NIVEL DE ESTUDIOS
GRADO UNIV.CARRERA TÉCNICAMÁSTERCURSOS ESPEC.CURSOS VERANOSEMESTER ABROADSERVICIOS EMPRESAS
ÁMBITO DE ESTUDIOCOCINAGGHTTGRMACDCCE MACDCCVER FORMACIÓN A MEDIDA
EN CUALQUIER ÁMBITO
Y NIVEL
RESTAURACIÓN Y EVENTOSMaster in Hospitality Management  SEMESTER
ABROAD
DIRECCIÓN HOTELERA  

TRUCAR

WHATSAPP