Jornades Desenvolupament Professional - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Jornades de Desenvolupament Professional

L'esdeveniment en què els representants de Recursos Humans de les empreses hoteleres i de restauració més importants visiten l’Escola per entrevistar l'alumnat que finalitza estudis

16

mitjana de Grups Hotelers i de Restauració participants
12

Rècord d'ofertes rebudes per alguns alumnes al 2019
+6

Mitjana d'entrevistes realitzades per alumne
100%

Alumnes que van aconseguir inserció professional

Les Jornades de Desenvolupament Professional

Cada any, l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar celebra les Jornades de Desenvolupament Professional, un esdeveniment en què els representants de Recursos Humans de les empreses hoteleres i de restauració més importants visiten l’Escola per entrevistar l'alumnat que finalitza els estudis amb l’objectiu d’aconseguir les pràctiques finals i incorporar-se a les seves plantilles. L’objectiu és dissenyar un pla de carrera adequat a cada perfil i trobar feina a través d’aquestes pràctiques professionals.

La missió de les Jornades de Desenvolupament Professiona és apropar els alumnes a grups hotelers, turístics i de restauració líders a nivell nacional i internacional. Aquesta relació universitat-empresa dóna als alumnes l’oportunitat de participar a les presentacions de les empreses, entrevistar-se i establir-hi vincles laborals. Aquestes jornades són un punt de trobada entre empreses turístiques reconegudes mundialment, amb els millors hotels, complexos i restaurants, i els estudiants de l’escola amb l’objectiu de seguir-los formant, apropar-los al món professional real i ajudar-los a aprendre dia rere dia sota la filosofia que practica l'EUHT StPOL: “aprendre fent”.

Les jornades tenen una duració de dos dies. Durant els matins les empreses que participen a l’esdeveniment presenten la filosofia i cultura de treball i a la tarda entrevisten els estudiants dels diferents programes de l’EUHT StPOL. Aquesta activitat està dirigida únicament als alumnes que finalitzen els seus estudis durant el curs acadèmic i membres de l’Associació d’Antics Alumnes.

L'EUHT StPOL és l’Hotel-Escola de referència al sector des de 1966 i manté una estreta relació tant amb els grups hotelers i turístics líders nacionals com internacionals. Aquests grups participen a les JDP de forma rotativa, de manera que tots passen per les instal·lacions del campus amb l’objectiu de seleccionar els seus futurs treballadors. Això constata que les JDP són un recurs i una eina amb molt de potencial per tots els seus actors, que s’ha de cuidar davant el context econòmic actual. El 100% dels alumnes assistents aconsegueixen un contracte de pràctiques i un 94% dels alumnes aconsegueixen un pla de carrera després d’haver finalitzat les pràctiques.

Empreses participants els darrers anys a les JDP


L'EUHT StPOL envia a les empreses participants els Currículums Vitae de l'alumnat de tots els programes que finalitza els estudis a l’Escola

L'EUHT StPOL envia a les empreses participants els Currículums Vitae de l'alumant de tots els programes que finalitza els estudis a l’Escola aquest any, així com també els dels membres de l’Associació d’Antics Alumnes (AAA) que així ho han demanat. Les empreses fan una preselecció dels CV escollits i posteriorment es comunica a tots els participants a les JDP. Els interessats en alguna empresa en concret que no hagin estat seleccionats podran deixar el seu CV a una safata de l’empresa corresponent que trobaran a les taules del saló.

En cas de disposar temps per realitzar entrevistes addicionals, les empreses donarien la llista dels nous candidats després de dinar. Aquest no és l’únic mitjà per aconseguir pràctiques o ofertes de treball a través de l’Escola, ja que l’EUHT StPOL té contactes amb establiments independents que contínuament requereixen de la col·laboració de l’Escola per a estudiants en pràctiques i vacants laborals.

  • Català
  • English
  • Spanish

TRUCAR

WHATSAPP