Erasmus - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Erasmus

Espanya és el tercer país del món que rep més turistes estrangers, i Catalunya i la seva capital, Barcelona; n'és el principal destí.

La Mobilitat ERASMUS, que és aplicable al Grau en Gestió Hotelera i Turística, ens aporta un important valor personal, però també social, essent reconegut com un element per a fomentar la cohesió i coneixement de la Unió Europea entre la població jove. D’aquesta forma es creen llaços d’amistat transfronterers, tot posseint una clara consciència ciutadana europea.

Tota aquesta experiència humana obre també les portes del mercat de treball europeu. La condició de viure a un país diferent obliga els alumnes a conèixer i perfeccionar un nou idioma, clau per a una futura feina en el sector hoteler i turístic. A més, els llaços d’amistat formats en aquests mesos de convivència amb joves d’una altra nacionalitat però afins a ells, amb les mateixes inquietuds i fites, poden ser el primer pas per a nous projectes empresarials i laborals.

L'EUHT StPOL ha firmat un conveni de mobilitat Erasmus amb diverses Universitats Europees per tal que els alumnes del Grau universitari puguin realitzar un semestre en una altra universitat.

Erasmus

per a estudiants

OUTGOING

Els estudiants que cursen els estudis del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística ténen l’opció de viatjar a un altre país per realitzar un curs/semestre d’Erasmus a les universitats amb les que l'EUHT StPOL té conveni:

Erasmus

per a estudiants

INCOMING

Els alumnes que cursen els estudis del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística en un altre país tenen l’opció de realitzar un curs/semestre d’Erasmus a l’EUHT StPOL (sempre que la universitat d’origen tingui conveni amb l’EUHT StPOL)

Els estudiants interessats han d’omplir el formulari següent especificant el semestre d’Erasmus:

Consulta la programació per semestres:

Per a més informació consulta el document annex:

TRUCAR

WHATSAPP