T'interessa aquest Màster?

INFORMA'T AQUÍ

Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina

Especialitza't i creix professionalment de la mà dels millors xefs!

Si portes anys dedicant-te a la cuina i gastronomia i sents que ha arribat el moment de pujar el nivell de la teva formació, o vols seguir estudiant per especialitzar-te en arts culinàries, aquest màster és la millor aposta.

Inici

Setembre o Febrer

Modalitat

Presencial

Durada

8 mesos de classe i entre 3 i 6 mesos de pràctiques professionals

Horari

De dilluns a dijous

Idioma

Castellà

Pla d'estudis

En aquest Màster aprendràs a administrar una cuina, aprofundiràs en tècniques culinàries i descobriràs l'últim en innovació gastronòmica, sense oblidar la pastisseria o la preparació de menús complets per a celebracions especials.

El Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina consta de 60 ECTS dividits en cinc mòduls, a més del Projecte Final de Màster i les pràctiques professionals (12 ECTS).

Bootcamp en cuina professional 

75 hores

El Màster comença amb una posada a prova en servei de cuina professional. Durant aquest període, s'avaluaran els teus coneixements de la cuina europea, la teva eficiència en una cuina professional i les teves habilitats de treball en equip.
Aquesta preavaluació servirà per orientar-te cap a l'inici de les classes i en el cas que necessitessis millorar en algun aspecte es farà un programa individualitzat pel teu cas durant el primer semestre.

Semestre 1: Arts Culinàries i Direcció de Cuina

30 ECTS

Millora la logística, optimitza el sistema productiu i comprèn fins a l'últim engranatge. Només així podràs millorar el teu projecte professional i crear-ne un a l'alçada dels teus somnis! Un cop dominat, aprendràs les diferents tècniques de cuina, portant-les al seu nivell més alt. Descobriràs nous productes per utilitzar a les teves elaboracions culinàries i coneixeràs com tractar cada matèria primera i ingredient per optimitzar les seves propietats gastronòmiques.

A més, seràs capaç d'aplicar un gran nombre de tècniques de preparació, elaboració i emplatat de diferents ofertes gastronòmiques.

Semestre 2: Alta cuina i Innovació Culinària

24 ECTS

Saps què és el més apassionant de la cuina? Què mai deixes d'innovar! Et submergiràs en l'estudi i la pràctica de la creativitat, aprenent les últimes tendències en cuina i les tècniques més innovadores que ho han canviat tot.

És moment de dominar les noves tecnologies aplicades a la gastronomia, com la cuina molecular. Nitrogen líquid, cuina a baixa temperatura, esferificacions, gelatines, escumes...

Et convertiràs en en expert de la cuina moderna i d'avantguarda. I coneixeràs la investigació a cuina gràcies a les institucions i professionals amb més experiència en I + D + I.

Projecte Final de Màster

6 ECTS

Demostra tots els coneixements que has adquirit durant el Màster en el Projecte Final i defensa'l davant d'un tribunal. És l'últim pas per aconseguir l'èxit!

Pràctiques professionals

Creix professionalment gràcies a les pràctiques

Un cop finalitzat el Màster, segueix aprenent a través d'unes pràctiques professionals d'entre 3 i 6 mesos en restaurants de prestigi i amb estrella Michelin. A través de les Jornades de Desenvolupament Professional estaràs en contacte directe amb representants de recursos humans dels millors establiments del sector.

Les pràctiques en empreses i restaurants amb estrella Michelin són una peça fonamental que et permetran consolidar els coneixements adquirits en el Màster per aconseguir els teus objectius i dominar la teva professió. Són l'inici d'una relació directa amb l'entorn professional i es converteixen en una fantàstica oportunitat de networking, ja que podràs començar a crear la teva pròpia xarxa de contactes en el sector.

La nostra prioritat és oferir a cada alumne unes pràctiques personalitzades tant a nivell nacional com internacional.

 

Sortides professionals

T'agradaria dirigir un projecte capaç de canviar-ho tot?

Amb el Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina podràs convertir-te en cap de cuina, cap de partida o xef executiu. A més a més, tindràs tots els coneixements per ser assessor gastronòmic o per emprendre i crear el teu propi negoci de cuina o de restauració.

Dissenya un menú de la més alta categoria com a xef executiu o innova com a responsable d'I+D!

Titulació

En acabar aquest màster obtindràs el Diploma de Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina per l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL).

A més, l'alumnat amb estudis previs de grau universitari oficial homologats i correctament postil·lats rebrà també el Diploma de Màster en Formació Permanent en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina per la Fundació Universitat de Girona (títol propi). L'alumnat que no compleixi els requisits anteriors rebrà un Certificat d'assistència per part de la Fundació Universitat de Girona.

Equip docent

Quan el prestigi és el maridatge del talent i l'esforç

A l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme Sant Pol de Mar creiem que la millor manera d'aprendre és fer-ho de la mà dels millors, que el talent es transmet mitjançant la formació i que la passió per la feina ben feta s'encomana.

Per això el nostre equip docent està format per primeres espases del sector: professors d'hoteleria i de cuina, tant a nivell teòric com pràctic, juntament amb consultors i directius que coneixen de primera mà les últimes tendències en innovació cuina i restauració.

El fermall d'or l'atorguen xefs amb estrella Michelin i de prestigi internacional que participen amb classes magistrals en els diferents mòduls del Màster.

En vols saber més?

 


+46

Nacionalitats al campus
16

Alumnes per classe de mitjana
+96%

dels alumnes ens recomana
100%

inserció professional
  • “La vocació per la cuina ve dels meus pares. El sistema de treball, les tècniques de gestió i la titulació universitària els vaig obtenir a l’Escola de Sant Pol”.
    Ramon Freixa

    Premi Nacional De Gastronomia 2014. 2** Michelin. Freixa Tradició. Avalon. Promoció 1993.
  • “He vist els meus somnis realitzats i he pogut desenvolupar la meva carrera a llocs insòlits i en les millors cadenes hoteleres. Sant Pol va ser l’inici del viatge, a través de qui vaig aconseguir la meva primera feina a un restaurant de prestigi”.
    Alex Garés

    Xef Executiu A Ritz Carlton Hotels And Resorts (Tailàndia). Promoció 1999.

TRUCAR

WHATSAPP