Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Beques i finançament

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar compta amb diverses opcions de beques i ajuts a l’estudi amb l’objectiu de facilitar l’accés als programes formatius a aquells candidats amb dificultats econòmiques

Opcions de finançament d'estudis

Diverses entitats bancàries ofereixen préstecs per a finançar estudis de Grau universitari, Màster i/o Cicle Formatiu. Consulta la teva entitat bancària per conèixer amb detall les opcions de finançament d'estudis.

Algunes opcions són:

 
 

Beca

Serhs

MÉS INFO >

L’Escola està vinculada al Grupo SERHS, que amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi de coneixements universitat-empresa beneficia els estudiants que volen estudiar a l’Hotel-Escola, en qualsevol dels seus estudis. Els requisits per a accedir a la beca és tenir la nacionalitat i residència espanyola.

Beca

Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

L’Escola compta amb un fons d’ajuda propi per aquells alumnes amb dificultats econòmiques. L’alumne pot sol·licitar una beca que, després d’acreditar i analitzar detalladament la situació econòmica i familiar del candidat, pot ser concedida en mode de percentatge fins a un 50% de l’import acadèmic.

Beca

Oficial de l'Estat

MÉS INFO >

Al tractar-se d'estudis oficials, per al Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística és possible sol·licitar les beques oficials de l’Estat a través del Ministeri d’Educació.

Beca

Fundació Carolina

MÉS INFO >

Per al Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina existeix la possibilitat de sol·licitar la beca del programa de Formació de Fundación Carolina. La fundació ofereix diverses modalitats de beca. Pots consultar els ajuts per al Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.

Beca
CONPEHT

MÉS INFO >

La Confederació Panamericana d’Escoles d’Hoteleria, Gastronomia i Turisme ofereix als seus alumnes i antics alumnes ajudes per a cursar els estudis de:

- Master in Hospitality Management
- Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.

Per a més informació, fes clic aquí. També tens disponible la nostra convocatòria.

TRUCAR

WHATSAPP