Beques i finançament - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Beques i finançament

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar compta amb diverses opcions de beques i ajuts a l’estudi amb l’objectiu de facilitar l’accés als programes formatius a aquells candidats amb dificultats econòmiques

Opcions de finançament d'estudis

Diverses entitats bancàries ofereixen préstecs per a finançar estudis de Grau universitari, Màster i/o Cicle Formatiu. Consulta la teva entitat bancària per conèixer amb detall les opcions de finançament d'estudis.

Algunes opcions són:

 
 

Beca

Serhs

MÉS INFO >

L’Escola està vinculada al Grupo SERHS, que amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi de coneixements universitat-empresa beneficia els estudiants que volen estudiar a l’Hotel-Escola, en qualsevol dels seus estudis. Els requisits per a accedir a la beca és tenir la nacionalitat i residència espanyola.

Beca

Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

L’Escola compta amb un fons d’ajuda propi per aquells alumnes amb dificultats econòmiques. L’alumne pot sol·licitar una beca que, després d’acreditar i analitzar detalladament la situació econòmica i familiar del candidat, pot ser concedida en mode de percentatge fins a un 50% de l’import acadèmic.

Beca

Oficial de l'Estat

MÉS INFO >

Al tractar-se d'estudis oficials, per al Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística és possible sol·licitar les beques oficials de l’Estat a través del Ministeri d’Educació.

Beca
CONPEHT

MÉS INFO >

La Confederació Panamericana d’Escoles d’Hoteleria, Gastronomia i Turisme ofereix als seus alumnes i antics alumnes ajudes per a cursar els estudis de:

- Master in Hospitality Management
- Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.

Per a més informació, fes clic aquí. També tens disponible la nostra convocatòria.

TRUCAR

WHATSAPP