Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Networking

La nostra finalitat és acompanyar als exalumnes en el seu desenvolupament professional, potenciar el networking i oferir-los exclusives oportunitats

Sant Pol Alumni és una xarxa que agrupa tots els alumnes que han passat per l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar des de la seva fundació l’any 1966. L’objectiu d’aquesta plataforma és el contacte i la cooperació entre l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i els exalumnes, amb l’objectiu d’acompanyar-los en el seu desenvolupament professional, potenciar el networking i oferir exclusives oportunitats. Poden ser membres de Sant Pol Alumni tots els antics alumnes amb una titulació corresponent a tècnic, grau universitari, postgrau o màster.

H-E StPOL compta amb més de 6000 exalumnes repartits internacionalment amb la insígnia i prestigi de ser exalumne de Sant Pol. Aquesta extensa xarxa permet el contacte entre professionals del sector, l’intercanvi de punts de vista i l’accés a oportunitats laborals.

H-E StPOL organitza i posa a la teva disposició trobades periòdiques amb alguns alumnes a més de facilitar-te la connexió entre membres internacionals.

Per tal d’estar al dia de l’activitat de Sant Pol Alumni, segueix-nos a les xarxes socials:

Els antics alumnes també poden accedir a

TRUCAR

WHATSAPP