Aprendre fent - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Aprendre fent

"Aprendre fent" és un dels nostres lemes, probablement el que millor resumeix la filosofia i el concepte d'Hotel-Escola

Metodologia

L'EUHT StPOL és el primer centre formatiu d'Espanya que imparteix el Grau oficial en Gestió Hotelera i Turística, una titulació homologada pel Ministeri d’Educació la denominació de la qual, de manera exclusiva a tota Espanya, reconeix la rellevància del programa formatiu en direcció hotelera en el context de la formació en turisme.

El programa de formació teòrico-pràctic de l'H-E StPOL és un dels més complets que s’ofereixen a Europa, des que vam iniciar com a pioneras la fórmula d’hotel-escola l'any 1966.

Els alumnes dels programes formatius de llarga durada (Grau universitari i Tècnic) de l'H-E StPOL treballen des del primer any amb clients reals de l’Hotel Gran Sol, sense restriccions d’accés a tots els àmbits d’aprenentatge i als diferents departaments de l’hotel i el restaurant, ascendint en l’escala de rang professional i sota la supervisió directa dels professionals docents. Aquesta formació pràctica prèvia personalitzada i de qualitat els garanteix, posteriorment, l’accés a unes pràctiques més especialitzades en les principals cadenes hoteleres, de restauració i empreses turístiques nacionals i internacionals amb les que el centre manté contactes i forts vincles des de fa molts anys.

L'H-E StPOL treballa des del primer moment en un pla de carrera personalitzat per a cadascun dels alumnes, segons el pla d'estudis que cursa, l'especialitat escollida i les seves preferències:

L'H-E StPOL facilita a l'alumnat l'accés a les principals empreses hoteleres i de restauració amb presència als cinc continents

TRUCAR

WHATSAPP