Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Formació universitària de màxim nivell

Dona l’empenta definitiva al teu futur

 

La formació universitària són estudis superiors de caràcter voluntari que et preparen per al teu futur professional. Sota aquesta terminologia, s'inclou una àmplia varietat de titulacions: tant pel que fa referència a l'àrea de coneixement com pel que fa a la tipologia d'estudis, format, etc.

Grau universitari en Direcció d'Empreses Hoteleres i Gastronòmiques

 

Tipus de formació universitària


Quan penses en estudis universitaris, segurament et venen al cap paraules com graus universitaris, postgraus i màsters. Tots aquests estudis formen part del que es coneix com a formació universitària que no només es classifica en diferents branques de coneixement, sinó també en diferents nivells.

Els nivells o estadis en què s'estructura la formació universitària són:

  • Graus universitaris o carreres universitàries: formació universitària generalment de quatre anys i 240 ECTS classificada en diferents àrees de coneixement.
  • Màsters / postgraus: formació universitària avançada que té com a objectiu l'especialització professional. Juntament amb els postgraus, hi ha els màsters propis i els màsters oficials.
  • Estudis de doctorat: són el tercer cicle d'estudis universitaris i estan orientats a la investigació d'un tema determinat. Per poder cursar un doctorat generalment necessitaràs comptar amb un títol universitari de grau i un màster oficial.

Estudis universitaris especialitzats en hoteleria i turisme


Dona l’empenta definitiva al teu futur


Raons per estudiar a l'EUHT StPOL

1
L’EUHT StPOL compta amb la millor formació universitària especialitzada en hoteleria i turisme. Així ho acredita el fet que aquest centre universitari adscrit a la Universitat de Girona ha estat reconegut internacionalment com la millor universitat d'Espanya en la seva especialitat i top 16 del món.


2
Això fa que els títols universitaris de l’EUHT StPOL comptin amb un major prestigi i reconeixement en el sector de l'hoteleria, el turisme, la cuina i la restauració. Els quasi 60 anys de trajectòria formant directius d'aquest sector és un altre dels valors afegits de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar.

3
Rebràs una atenció personalitzada i les classes seran en grups reduïts. Oblida't de les imatges d'universitats amb classes impersonals i aules massificades. Res més lluny de la realitat!

4
La formació en els estudis de Grau universitari, Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina té un fort component pràctic. És el que anomenem, aprendre fent.

5
A l'EUHT StPOL viuràs una experiència internacional en majúscules! No només estudiaràs en un campus universitari amb alumnes de més de 40 nacionalitats diferents, sinó que a més a més, durant els teus estudis de grau universitari podràs realitzar fins a 4 experiències internacionals.

6
Comptem amb una borsa de beques universitàries per premiar el talent de futurs alumnes amb expedients o currículums meritoris, així com un fons d'ajudes a l'estudi. A més, també hi ha una gran varietat de beques per a estudis universitaris d’institucions públiques, com les Beques MEC per a la universitat.

7
Després dels estudis, comptaràs amb moltes probabilitats d’incorporar-te en el mercat laboral. De fet, la inserció professional de l'alumnat de l'EUHT StPOL s'acosta al 100% i això és gràcies, en part, a les Jornades de Desenvolupament Professional.


Si vols més motius, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t'atendrem encantats.


NIVEL DE ESTUDIOS
GRADO UNIV.CARRERA TÉCNICAMÁSTERCURSOS ESPEC.CURSOS VERANOSEMESTER ABROADSERVICIOS EMPRESAS
ÁMBITO DE ESTUDIOCOCINAGGHTTGRMACDCCE MACDCCVER FORMACIÓN A MEDIDA
EN CUALQUIER ÁMBITO
Y NIVEL
RESTAURACIÓN Y EVENTOSMaster in Hospitality Management  SEMESTER
ABROAD
DIRECCIÓN HOTELERA  

TRUCAR

WHATSAPP