Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Blog

8 juny, 2022

ALBÉ Barcelona: un restaurant nascut des del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

3 maig, 2022

EUHT StPOL al 59è Congrés d’EUHOFA, l’associació internacional d’escoles d’hoteleria presidida per Lluís Serra

28 abril, 2022

Raúl Gisbert, alumne de l’EUHT StPOL, guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”

22 abril, 2022

8 llibres imprescindibles per als amants de l’hoteleria i la gastronomia

6 abril, 2022

L’EUHT StPOL, millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme per cinquè any consecutiu i 12 del món

31 març, 2022

Coolhunting en hoteleria i restauració

23 març, 2022

Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols amb 2 estrelles Michelin, presidirà el jurat del Concurs de Cuina Jove de Catalunya

22 març, 2022

Beca d’estudis MEC per al curs 2022-23: s’avança el període de sol·licitud

10 març, 2022

Young Hoteliers Summit 2022: Alumnes de l’EUHT StPOL guanyen el repte “Com atraure i retenir el talent en l’hoteleria?”

TRUCAR

WHATSAPP