Blog - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Blog

5 febrer, 2021
El sector hotelero se prepara la reapertura

El sector hoteler es prepara per la reobertura

3 febrer, 2021
Un dels plats del Menú del Xef del restaurant amb dues estrelles Michelin Bo.Tic

Com és el Menú del Xef del restaurant amb dues estrelles Michelin Bo.Tic?

23 desembre, 2020
Desde EUHT StPOL os deseamos un mejor 2021

Us desitgem un millor 2021!

15 desembre, 2020
GUIA MICHELIN 2021

Les noves estrelles Michelin 2021: 9 d’elles a mans d’exalumnes de l’EUHT StPOL

9 desembre, 2020
El restaurante Maito, del chef y alumni de EUHT StPOL Mario Castrellón, mejor restaurante de Panamá por tercer año consecutivo

Maito, del xef i exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà per tercer any consecutiu

23 novembre, 2020
Cartas para la hotelería y la restauración

Cartes per a l’hoteleria i la restauració

13 novembre, 2020
La dieta mediterránea y sus beneficios

La dieta mediterrània i els seus beneficis

5 novembre, 2020
Tendencias en hotelería y restauración: el nuevo mercado laboral

Tendències en hoteleria i restauració: el nou mercat laboral

27 octubre, 2020
LA IMPORTANCIA DEL SERVICIO DE SALA EN UN RESTAURANTE - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL)

La importància del servei de sala en un restaurant

TRUCAR

WHATSAPP