Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Blog

1 juny, 2023

Barcelona, tercera ciudad europea con más restaurantes de 3 estrellas Michelin

3 maig, 2023

Quines tècniques has de dominar per ser un xef creatiu i innovador?

20 abril, 2023

10 llibres sobre hotels i gastronomia per regalar aquest Sant Jordi

18 abril, 2023

Osvaldo Sejas guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el seu “Homenatge als pèsols ofegats”

13 abril, 2023

EUHT StPOL presenta el nou “Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina”

24 març, 2023

L’EUHT StPOL es consolida com la millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme en el Top 15 del món

23 març, 2023

“El Young Hospitality Summit ens ha servit per veure el futur”

20 març, 2023

Solicita la beca d’estudis MEC pel curs 2023-24: del 27 de març al 17 de maig

17 març, 2023

El marisc i Paolo Casagrande del Lasarte, protagonitzaran el Concurs de Cuina Jove de Catalunya 2023

TRUCAR

WHATSAPP