Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Blog

7 Abril, 2020
Entrevista a Lluís Codó, director de Horeca Solutions, sobre el futuro de las empresas del canal HORECA una vez finalice la crisis del coronavirus.

“Incrementar l’eficiència del negoci de les companyies del canal HORECA serà fonamental”

4 Abril, 2020
Recetas de chefs con estrella Michelin, ahora online

Receptes de xefs amb estrella Michelin, ara online

3 Abril, 2020
Carme Ponsa, Directora de Operaciones Hotel Tahití Playa, explica cómo afrontan desde el sector hotelero y turístico la crisis del coronavirus.

“Als clients els demanem que tornin a confiar en el sector hoteler i turístic”

2 Abril, 2020
La plataforma #Unopuntosiete nace como aglutinadora del sector de la hotelería y restauración en España para dar voz a las reivindicaciones del sector ante los efectos económicos negativos producidos por la crisis del coronavirus

#unopuntosiete: la veu del sector de l’hoteleria i restauració davant la crisi del coronavirus

1 Abril, 2020
Conocemos cómo el Grupo Ibersol Restauraçao-España se enfrenta al nuevo escenario generado por el coronavirus, tipificado "cisne negro”.

“Estem davant d’un escenari tipus Cigne Negre; cal prendre decisions molt reflexionades i dia a dia”

30 Març, 2020
Lana Elvira Zora studied the Master in Hospitality Management at EUHT StPOL

“El Màster en Hospitality Management t’ofereix oportunitats a tot el món”

27 Març, 2020

Menjar a domicili: la reinvenció dels restaurants davant el tancament pel coronavirus

25 Març, 2020
TED talks about hospitality

5 TED talks sobre hospitality per a futurs professionals del sector

20 Març, 2020
seguimos online

Seguim online!

TRUCAR

WHATSAPP