Blog - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Blog

9 abril, 2021

Com convertir la carta d’un restaurant en cuina saludable?

22 març, 2021
Alumnos de EUHT StPOL participan en Young Hoteliers Summit 2021

Alumnes de l’EUHT StPOL participen al Young Hoteliers Summit 2021

3 març, 2021
L'EUHT StPOL es consolida com la milllor universitat d'Espanya en Hoteleria i Turisme

L’EUHT StPOL es consolida com la millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme

5 febrer, 2021
El sector hotelero se prepara la reapertura

El sector hoteler es prepara per la reobertura

3 febrer, 2021
Un dels plats del Menú del Xef del restaurant amb dues estrelles Michelin Bo.Tic

Com és el Menú del Xef del restaurant amb dues estrelles Michelin Bo.Tic?

23 desembre, 2020
Desde EUHT StPOL os deseamos un mejor 2021

Us desitgem un millor 2021!

15 desembre, 2020
GUIA MICHELIN 2021

Les noves estrelles Michelin 2021: 9 d’elles a mans d’exalumnes de l’EUHT StPOL

9 desembre, 2020
El restaurante Maito, del chef y alumni de EUHT StPOL Mario Castrellón, mejor restaurante de Panamá por tercer año consecutivo

Maito, del xef i exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà per tercer any consecutiu

23 novembre, 2020
Cartas para la hotelería y la restauración

Cartes per a l’hoteleria i la restauració

TRUCAR

WHATSAPP