Sense categoria Archivos - EUHT StPOL
23 novembre, 2020
Cartas para la hotelería y la restauración

Cartes per a l’hoteleria i la restauració

13 novembre, 2020
La dieta mediterránea y sus beneficios

La dieta mediterrània i els seus beneficis

27 octubre, 2020
LA IMPORTANCIA DEL SERVICIO DE SALA EN UN RESTAURANTE - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL)

La importància del servei de sala en un restaurant

28 agost, 2020
Estudiar a l'estranger: un impuls a la teva carrera en hoteleria i turisme

Estudiar a l’estranger: un impuls a la teva carrera en hoteleria i turisme

6 juliol, 2020

Ampliem l’oferta acadèmica amb programes online i semipresencials

26 juny, 2020
¿Qué competencias se necesitan para ser director/a de hotel?

Quines competències es necessiten per ser director/a d’hotel?

9 juny, 2020
Grado medio en cocina y restauración Hotel-Escuela Sant Pol de Mar

Cicle formatiu de cuina i restauració: dues titulacions en tres anys

22 maig, 2020
hotel salut

Què és i com funciona un Hotel Salut durant la Covid-19?

4 maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

TRUCAR

WHATSAPP