Sense categoria Archivos - EUHT StPOL
22 Maig, 2020
hotel salut

Què és i com funciona un Hotel Salut durant la Covid-19?

4 Maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

21 Abril, 2020
Entrevista a Gemma Vidal, directora de Recursos Humans d'UDON, grup de restauració especialitzat en menjar asiàtic, sobre la crisi de la Covid-19.

“En restauració, sostenibilitat, producte de proximitat i compromís amb l’entorn venen amb força”

17 Abril, 2020
Estudiar direcció hotelera i turisme

Direcció Hotelera i Turisme: una elecció universitària sense precedents

14 Abril, 2020
Jordi Martí, Presidente de la Taula Gironina de Turisme, radiografía el impacto de la crisis del Covid-19 en el turismo de vacaciones

En turisme, l’escenari a curt termini comportarà una programació diferent de les vacances

8 Abril, 2020
Entrevista amb Benet Maimí, responsable de Relacions Institucionals de Foment del Treball. Parlem dels reptes del turisme davant la crisi del coronavirus.

Es podrà recuperar el turisme perdut al 2020?

4 Abril, 2020
Recetas de chefs con estrella Michelin, ahora online

Receptes de xefs amb estrella Michelin, ara online

3 Abril, 2020
Carme Ponsa, Directora de Operaciones Hotel Tahití Playa, explica cómo afrontan desde el sector hotelero y turístico la crisis del coronavirus.

“Als clients els demanem que tornin a confiar en el sector hoteler i turístic”

2 Abril, 2020
La plataforma #Unopuntosiete nace como aglutinadora del sector de la hotelería y restauración en España para dar voz a las reivindicaciones del sector ante los efectos económicos negativos producidos por la crisis del coronavirus

#unopuntosiete: la veu del sector de l’hoteleria i restauració davant la crisi del coronavirus

TRUCAR

WHATSAPP