Noticias Archivos - EUHT StPOL
14 juliol, 2020
Hotel revenue management

Hotel Revenue Management: estratègia exitosa

6 juliol, 2020

Ampliem l’oferta acadèmica amb programes online i semipresencials

26 juny, 2020
¿Qué competencias se necesitan para ser director/a de hotel?

Quines competències es necessiten per ser director/a d’hotel?

22 maig, 2020
hotel salut

Què és i com funciona un Hotel Salut durant la Covid-19?

4 maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

21 abril, 2020
Entrevista a Gemma Vidal, directora de Recursos Humans d'UDON, grup de restauració especialitzat en menjar asiàtic, sobre la crisi de la Covid-19.

“En restauració, sostenibilitat, producte de proximitat i compromís amb l’entorn venen amb força”

7 abril, 2020
Entrevista a Lluís Codó, director de Horeca Solutions, sobre el futuro de las empresas del canal HORECA una vez finalice la crisis del coronavirus.

“Incrementar l’eficiència del negoci de les companyies del canal HORECA serà fonamental”

4 abril, 2020
Recetas de chefs con estrella Michelin, ahora online

Receptes de xefs amb estrella Michelin, ara online

27 març, 2020

Menjar a domicili: la reinvenció dels restaurants davant el tancament pel coronavirus

TRUCAR

WHATSAPP