Noticias Archivos - EUHT StPOL
23 novembre, 2020
Cartas para la hotelería y la restauración

Cartes per a l’hoteleria i la restauració

27 octubre, 2020
LA IMPORTANCIA DEL SERVICIO DE SALA EN UN RESTAURANTE - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL)

La importància del servei de sala en un restaurant

24 setembre, 2020
The Best Chef Awards 2020: 15 xefs espanyols entre els 100 millors del món

The Best Chef Awards 2020: 15 xefs espanyols entre els 100 millors del món

14 juliol, 2020
Hotel revenue management

Hotel Revenue Management: estratègia exitosa

6 juliol, 2020

Ampliem l’oferta acadèmica amb programes online i semipresencials

26 juny, 2020
¿Qué competencias se necesitan para ser director/a de hotel?

Quines competències es necessiten per ser director/a d’hotel?

22 maig, 2020
hotel salut

Què és i com funciona un Hotel Salut durant la Covid-19?

4 maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

21 abril, 2020
Entrevista a Gemma Vidal, directora de Recursos Humans d'UDON, grup de restauració especialitzat en menjar asiàtic, sobre la crisi de la Covid-19.

“En restauració, sostenibilitat, producte de proximitat i compromís amb l’entorn venen amb força”

TRUCAR

WHATSAPP