16 novembre, 2022

Michelin crea una categoria per premiar el servei de sala

15 novembre, 2022

EUHT StPOL a la final de l’European Young Chef Award 2022

8 juny, 2022

ALBÉ Barcelona: un restaurant nascut des del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

28 abril, 2022

Raúl Gisbert, alumne de l’EUHT StPOL, guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”

6 abril, 2022

L’EUHT StPOL, millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme per cinquè any consecutiu i 12 del món

22 març, 2022

Beca d’estudis MEC per al curs 2022-23: s’avança el període de sol·licitud

10 març, 2022

Young Hoteliers Summit 2022: Alumnes de l’EUHT StPOL guanyen el repte “Com atraure i retenir el talent en l’hoteleria?”

1 març, 2022

Sols Repsol: Què són i quins restaurants llueixen aquest segell el 2022?

17 febrer, 2022

El Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya 2022 ja té guanyadora

TRUCAR

WHATSAPP