xef Archivos - EUHT StPOL
3 febrer, 2021
Un dels plats del Menú del Xef del restaurant amb dues estrelles Michelin Bo.Tic

Com és el Menú del Xef del restaurant amb dues estrelles Michelin Bo.Tic?

11 març, 2020
From the Master in Culinary Arts and Kitchen Management to a 2 Michelin star restaurant in Barcelona

Del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina a un restaurant amb 2 estrelles Michelin

25 febrer, 2020

Cap a la cuina healthy: ingredients i tècniques de cocció

14 gener, 2020
Víctor Quintillà, chef del restaurante Lluerna con una estrella Michelin, ha impartido una masterclass para el alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de la Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Su restaurante, Lluerna, fue de los primeros de la zona de Barcelona a unirse a la filosofía slow food.

“Som el restaurant slow food més antic de la zona de Barcelona”

11 desembre, 2019
Carme Ruscalleda

La xef Carme Ruscalleda, convidada d’honor a l’Acte de Graduació 2019 de l’EUHT StPOL

Carme Ruscalleda dictarà la lliçó magistral de l’acte de Graduació 2019 de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, que tindrà lloc el […]
21 novembre, 2019

8 estrelles Michelin entre els exalumnes de l’EUHT StPOL

Si l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) comptés amb un passeig de la fama reservat a grans xefs, a dia […]
21 octubre, 2019

“Volia viure l’experiència de fer pràctiques a un restaurant amb estrella Michelin” Marsilio Kunst, alumne de l’EUHT StPOL

14 octubre, 2019

Maito, de l’exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà

26 setembre, 2019

3 xefs espanyols entre els cinc millors del món

TRUCAR

WHATSAPP