14 Gener, 2020
Víctor Quintillà, chef del restaurante Lluerna con una estrella Michelin, ha impartido una masterclass para el alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de la Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Su restaurante, Lluerna, fue de los primeros de la zona de Barcelona a unirse a la filosofía slow food.

“Som el restaurant slow food més antic de la zona de Barcelona”

11 Desembre, 2019
Carme Ruscalleda

La xef Carme Ruscalleda, convidada d’honor a l’Acte de Graduació 2019 de l’EUHT StPOL

Carme Ruscalleda dictarà la lliçó magistral de l’acte de Graduació 2019 de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, que tindrà lloc el […]
21 Novembre, 2019

8 estrelles Michelin entre els exalumnes de l’EUHT StPOL

Si l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) comptés amb un passeig de la fama reservat a grans xefs, a dia […]
21 Octubre, 2019

“Volia viure l’experiència de fer pràctiques a un restaurant amb estrella Michelin” Marsilio Kunst, alumne de l’EUHT StPOL

14 Octubre, 2019

Maito, de l’exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà

26 Setembre, 2019

3 xefs espanyols entre els cinc millors del món

24 Setembre, 2019

Ciència i cuina: punt de trobada

6 Setembre, 2019

Karan Upmanyu, alumni de l’EUHT StPOL, un pas més a prop de convertir-se en el millor jove xef del món

26 Juny, 2019

Els premis Oscar de la gastronomia: Quina connexió tenen amb l’EUHT StPOL?

TRUCAR

WHATSAPP