28 novembre, 2022

Oriol Castro, padrí d’un Acte de Graduació per “Disfrutar”

15 novembre, 2022

EUHT StPOL a la final de l’European Young Chef Award 2022

28 abril, 2022

Raúl Gisbert, alumne de l’EUHT StPOL, guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”

6 abril, 2022

L’EUHT StPOL, millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme per cinquè any consecutiu i 12 del món

23 març, 2022

Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols amb 2 estrelles Michelin, presidirà el jurat del Concurs de Cuina Jove de Catalunya

10 març, 2022

Young Hoteliers Summit 2022: Alumnes de l’EUHT StPOL guanyen el repte “Com atraure i retenir el talent en l’hoteleria?”

27 desembre, 2021

De pràctiques a Les Cols, un restaurant sostenible amb 2 estrelles Michelin

16 desembre, 2021

Us desitgem un feliç 2022

22 novembre, 2021

El sector HORECA necessita professionals de l’hoteleria, la restauració i la cuina

TRUCAR

WHATSAPP