26 gener, 2023

Més dies i més empreses a les Jornades de Desenvolupament Professional 2023

28 novembre, 2022

Oriol Castro, padrí d’un Acte de Graduació per “Disfrutar”

16 novembre, 2022

Michelin crea una categoria per premiar el servei de sala

15 novembre, 2022

EUHT StPOL a la final de l’European Young Chef Award 2022

22 setembre, 2022

20 cuiners espanyols en el Top 100 de The Best Chef Awards 2022

8 juny, 2022

ALBÉ Barcelona: un restaurant nascut des del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

28 abril, 2022

Raúl Gisbert, alumne de l’EUHT StPOL, guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”

6 abril, 2022

L’EUHT StPOL, millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme per cinquè any consecutiu i 12 del món

31 març, 2022

Coolhunting en hoteleria i restauració

TRUCAR

WHATSAPP