notícies home Archivos - EUHT StPOL
19 Juny, 2020
Los principales retos en el servicio de sala en la etapa post Covid-19

Els principals reptes en el servei de sala en l’etapa post Covid-19

15 Juny, 2020
Retomamos actividad presencial post Covid-19

Reprenem l’activitat presencial a l’Hotel-Escola

9 Juny, 2020
Grado medio en cocina y restauración Hotel-Escuela Sant Pol de Mar

Cicle formatiu de cuina i restauració: dues titulacions en tres anys

29 Maig, 2020
¿Qué debemos tener en cuenta antes de la reapertura del restaurante en el escenario post Covid-19? Recupera el webinar de EUHT StPOL

Tres preguntes que cal respondre abans de reobrir un restaurant

15 Maig, 2020
Webinar Los restaurantes después del Covid-19

Com seran els restaurants després de la Covid-19?

12 Maig, 2020
Masterclass online Aürt_Master en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de EUHT St^P

L’alta naturalitat de la cuina d’Aürt en una masterclass online

11 Maig, 2020
factores del éxito en hospitality

Els factors de l’èxit en hospitality

4 Maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

30 Abril, 2020
webinar perfil director hotel_euhtstpol

El nou perfil de director d’hotel després de la Covid-19

TRUCAR

WHATSAPP