notícies home Archivos - Pàgina 2 de 5 - EUHT StPOL
29 maig, 2020
¿Qué debemos tener en cuenta antes de la reapertura del restaurante en el escenario post Covid-19? Recupera el webinar de EUHT StPOL

Tres preguntes que cal respondre abans de reobrir un restaurant

15 maig, 2020
Webinar Los restaurantes después del Covid-19

Com seran els restaurants després de la Covid-19?

12 maig, 2020
Masterclass online Aürt_Master en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de EUHT St^P

L’alta naturalitat de la cuina d’Aürt en una masterclass online

11 maig, 2020
factores del éxito en hospitality

Els factors de l’èxit en hospitality

4 maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

30 abril, 2020
webinar perfil director hotel_euhtstpol

El nou perfil de director d’hotel després de la Covid-19

22 abril, 2020
Llibres de cuina i hoteleria amb segell EUHT StPOL Alumni

Llibres de cuina i hoteleria amb segell EUHT StPOL Alumni

21 abril, 2020
Entrevista a Gemma Vidal, directora de Recursos Humans d'UDON, grup de restauració especialitzat en menjar asiàtic, sobre la crisi de la Covid-19.

“En restauració, sostenibilitat, producte de proximitat i compromís amb l’entorn venen amb força”

14 abril, 2020
Jordi Martí, Presidente de la Taula Gironina de Turisme, radiografía el impacto de la crisis del Covid-19 en el turismo de vacaciones

En turisme, l’escenari a curt termini comportarà una programació diferent de les vacances

TRUCAR

WHATSAPP