14 Gener, 2020
Víctor Quintillà, chef del restaurante Lluerna con una estrella Michelin, ha impartido una masterclass para el alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de la Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Su restaurante, Lluerna, fue de los primeros de la zona de Barcelona a unirse a la filosofía slow food.

“Som el restaurant slow food més antic de la zona de Barcelona”

11 Desembre, 2019
Carme Ruscalleda

La xef Carme Ruscalleda, convidada d’honor a l’Acte de Graduació 2019 de l’EUHT StPOL

Carme Ruscalleda dictarà la lliçó magistral de l’acte de Graduació 2019 de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, que tindrà lloc el […]
9 Desembre, 2019
Liderazgo y trabajo en equipo: soft skills imprescindibles para la dirección hotelera

Lideratge i treball en equip: soft skills imprescindibles per a la direcció hotelera

12 Novembre, 2019

Alumnes de l’EUHT StPOL participen a The Nordic Business Forum durant l’Erasmus a Hèlsinki

TRUCAR

WHATSAPP