Fer pràctiques a un restaurant amb estrella Michelin és possible. I així ho ha comprovat en Marsilio Kunst, alumne del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) en Gastronomia i Restauració de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (Barcelona). En les següents línies t’expliquem com ha viscut la seva experiència en elrestaurant lleonès Cocinandos, amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol.
Acaba de començar el tercer i últim curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) en Gastronomia i Restauració a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Marsilio Kunst encara té molt recent el record d’aquest estiu, quan va viure la seva primera experiència de pràctiques fora de les instal·lacions de l’Hotel-Escola.
Va escollir com a destinació de pràctiques el restaurant Cocinandos, liderat pels xefs Yolanda León i Juanjo Pérez i reconegut amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol. “Volia viure l’experiència de fer pràctiques en un restaurant amb estrella Michelin”, reconeix Kunst. Aquest va ser un dels principals motius que el va portar a escollir aquest restaurant de Lleó caracteritzat per un menú basat en la temporalitat del mercat i la identitat culinària lleonesa.