Barcelona Archivos - EUHT StPOL
27 gener, 2020
Del máster en hospitality management a personal de un hotel de lujo en Barcelona

Del màster en hospitality management a ‘spa agent’ d’un hotel de luxe de Barcelona

14 gener, 2020
Víctor Quintillà, chef del restaurante Lluerna con una estrella Michelin, ha impartido una masterclass para el alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de la Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Su restaurante, Lluerna, fue de los primeros de la zona de Barcelona a unirse a la filosofía slow food.

“Som el restaurant slow food més antic de la zona de Barcelona”

17 octubre, 2019

Imatge professional: com potenciar-la en el sector de l’hoteleria i el turisme

26 setembre, 2019

3 xefs espanyols entre els cinc millors del món

26 juny, 2019

Els premis Oscar de la gastronomia: Quina connexió tenen amb l’EUHT StPOL?

30 maig, 2019

TFG i TFM: unes sigles que marquen el final de curs

17 maig, 2019

Docents del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL participen a la taula rodona “Els productes del futur i la demanda de producte orgànic” a Mercabarna

8 maig, 2019

La cuina de proximitat protagonitza el 33è Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar amb un jurat presidit pels xefs Javier i Sergio Torres, amb dues estrelles Michelin

TRUCAR

WHATSAPP