Noticias Sector Archivos - EUHT StPOL
27 octubre, 2020
LA IMPORTANCIA DEL SERVICIO DE SALA EN UN RESTAURANTE - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL)

La importància del servei de sala en un restaurant

20 octubre, 2020
La reinvenció dels hotels: oficines per al teletreball i el coworking

La reinvenció dels hotels: oficines per al teletreball i el coworking

24 setembre, 2020
The Best Chef Awards 2020: 15 xefs espanyols entre els 100 millors del món

The Best Chef Awards 2020: 15 xefs espanyols entre els 100 millors del món

14 juliol, 2020
Hotel revenue management

Hotel Revenue Management: estratègia exitosa

26 juny, 2020
¿Qué competencias se necesitan para ser director/a de hotel?

Quines competències es necessiten per ser director/a d’hotel?

5 juny, 2020
Reducir la carta sin perder la esencia del restaurante

Reduir la carta sense perdre l’essència del restaurant

22 maig, 2020
hotel salut

Què és i com funciona un Hotel Salut durant la Covid-19?

21 abril, 2020
Entrevista a Gemma Vidal, directora de Recursos Humans d'UDON, grup de restauració especialitzat en menjar asiàtic, sobre la crisi de la Covid-19.

“En restauració, sostenibilitat, producte de proximitat i compromís amb l’entorn venen amb força”

14 abril, 2020
Jordi Martí, Presidente de la Taula Gironina de Turisme, radiografía el impacto de la crisis del Covid-19 en el turismo de vacaciones

En turisme, l’escenari a curt termini comportarà una programació diferent de les vacances

TRUCAR

WHATSAPP