noticias EUHT StPOL Archivos - EUHT StPOL
9 desembre, 2020
El restaurante Maito, del chef y alumni de EUHT StPOL Mario Castrellón, mejor restaurante de Panamá por tercer año consecutivo

Maito, del xef i exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà per tercer any consecutiu

13 novembre, 2020
La dieta mediterránea y sus beneficios

La dieta mediterrània i els seus beneficis

5 novembre, 2020
Tendencias en hotelería y restauración: el nuevo mercado laboral

Tendències en hoteleria i restauració: el nou mercat laboral

27 octubre, 2020
LA IMPORTANCIA DEL SERVICIO DE SALA EN UN RESTAURANTE - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL)

La importància del servei de sala en un restaurant

24 setembre, 2020
Todo listo para el inicio del nuevo curso académico 2020/2021 en EUHT StPOL

Tot a punt per a l’inici del nou curs acadèmic 2020/2021

6 juliol, 2020

Ampliem l’oferta acadèmica amb programes online i semipresencials

26 juny, 2020
¿Qué competencias se necesitan para ser director/a de hotel?

Quines competències es necessiten per ser director/a d’hotel?

22 maig, 2020
hotel salut

Què és i com funciona un Hotel Salut durant la Covid-19?

4 maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

TRUCAR

WHATSAPP