28 novembre, 2022

Oriol Castro, padrí d’un Acte de Graduació per “Disfrutar”

16 novembre, 2022

Michelin crea una categoria per premiar el servei de sala

15 novembre, 2022

EUHT StPOL a la final de l’European Young Chef Award 2022

11 octubre, 2022

Comencem un nou curs més internacional que mai

24 agost, 2022

Les 5 millors sèries de TV sobre hotels (reals)

14 juliol, 2022

6 podcasts sobre hoteleria que has de conèixer

8 juny, 2022

ALBÉ Barcelona: un restaurant nascut des del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

28 abril, 2022

Raúl Gisbert, alumne de l’EUHT StPOL, guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”

22 abril, 2022

8 llibres imprescindibles per als amants de l’hoteleria i la gastronomia

TRUCAR

WHATSAPP