noticias EUHT StPOL Archivos - EUHT StPOL
9 abril, 2021

Com convertir la carta d’un restaurant en cuina saludable?

3 març, 2021
L'EUHT StPOL es consolida com la milllor universitat d'Espanya en Hoteleria i Turisme

L’EUHT StPOL es consolida com la millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme

5 febrer, 2021
El sector hotelero se prepara la reapertura

El sector hoteler es prepara per la reobertura

23 desembre, 2020
Desde EUHT StPOL os deseamos un mejor 2021

Us desitgem un millor 2021!

9 desembre, 2020
El restaurante Maito, del chef y alumni de EUHT StPOL Mario Castrellón, mejor restaurante de Panamá por tercer año consecutivo

Maito, del xef i exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà per tercer any consecutiu

13 novembre, 2020
La dieta mediterránea y sus beneficios

La dieta mediterrània i els seus beneficis

5 novembre, 2020
Tendencias en hotelería y restauración: el nuevo mercado laboral

Tendències en hoteleria i restauració: el nou mercat laboral

27 octubre, 2020
LA IMPORTANCIA DEL SERVICIO DE SALA EN UN RESTAURANTE - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL)

La importància del servei de sala en un restaurant

24 setembre, 2020
Todo listo para el inicio del nuevo curso académico 2020/2021 en EUHT StPOL

Tot a punt per a l’inici del nou curs acadèmic 2020/2021

TRUCAR

WHATSAPP