14 Gener, 2020
Víctor Quintillà, chef del restaurante Lluerna con una estrella Michelin, ha impartido una masterclass para el alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de la Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Su restaurante, Lluerna, fue de los primeros de la zona de Barcelona a unirse a la filosofía slow food.

“Som el restaurant slow food més antic de la zona de Barcelona”

16 Desembre, 2019
Acto de Graduación

L’EUHT StPOL tanca l’any amb l’Acte de Graduació, amb Carme Ruscalleda com a convidada d’honor

21 Novembre, 2019

8 estrelles Michelin entre els exalumnes de l’EUHT StPOL

Si l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) comptés amb un passeig de la fama reservat a grans xefs, a dia […]
21 Octubre, 2019

“Volia viure l’experiència de fer pràctiques a un restaurant amb estrella Michelin” Marsilio Kunst, alumne de l’EUHT StPOL

14 Octubre, 2019

Maito, de l’exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà

1 Octubre, 2019

Tres coses que encara no saps del nou curs acadèmic de l’EUHT StPOL

24 Setembre, 2019

Ciència i cuina: punt de trobada

6 Setembre, 2019

Karan Upmanyu, alumni de l’EUHT StPOL, un pas més a prop de convertir-se en el millor jove xef del món

2 Juliol, 2019

Quines sortides professionals tindré si estudio el Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística?

TRUCAR

WHATSAPP