Admissions - EUHT StPOL
Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Admissions

Procés d'admissió

 • Sol·licitud d'Informació

  Si estàs interessat a cursar alguns dels estudis de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, primer has de realitzar la sol·licitud d’informació del programa d’estudis desitjat. Omple el formulari amb les teves dades i rebràs per correu electrònic la informació detallada del curs amb els imports d’inscripció.
 • Orientació i assessorament

  El Departament d’Admissions contactarà amb tu per resoldre els dubtes que puguis tenir i assessorar-te sobre quin programa encaixa millor amb els teus objectius i estudis previs.
 • Entrevista personal i visita

  Per a inscriure’t en qualsevol programa de l’Escola és necessari coordinar i realitzar una entrevista personal amb un membre del Consell Directiu. Pot ser presencial o per videoconferència.
 • Sol·licitud d'Admissió

  El proper pas és sol·licitar el formulari d’admissió i matrícula, on trobaràs el detall de tota la documentació requerida juntament i les instruccions per a realitzar el pagament de la matrícula.
 • Formalització i Matrícula

  La matrícula es formalitza quan s’ha rebut l’import inicial de reserva de plaça i s’ha lliurat tota la documentació sol·licitada. Els documents han de ser vigents i originals i compulsats pels òrgans pertinents.

Per a més informació

TRUCAR

WHATSAPP