noticias home Archivos - EUHT StPOL
15 desembre, 2020
GUIA MICHELIN 2021

Les noves estrelles Michelin 2021: 9 d’elles a mans d’exalumnes de l’EUHT StPOL

9 desembre, 2020
El restaurante Maito, del chef y alumni de EUHT StPOL Mario Castrellón, mejor restaurante de Panamá por tercer año consecutivo

Maito, del xef i exalumne de l’EUHT StPOL Mario Castrellón, millor restaurant de Panamà per tercer any consecutiu

13 novembre, 2020
La dieta mediterránea y sus beneficios

La dieta mediterrània i els seus beneficis

5 novembre, 2020
Tendencias en hotelería y restauración: el nuevo mercado laboral

Tendències en hoteleria i restauració: el nou mercat laboral

27 octubre, 2020
LA IMPORTANCIA DEL SERVICIO DE SALA EN UN RESTAURANTE - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL)

La importància del servei de sala en un restaurant

20 octubre, 2020
La reinvenció dels hotels: oficines per al teletreball i el coworking

La reinvenció dels hotels: oficines per al teletreball i el coworking

7 octubre, 2020
chef Xavier Pellicer

El xef Xavier Pellicer, antic alumne de l’EUHT StPOL, entra a l’univers dels intocables de les verdures

24 setembre, 2020
Todo listo para el inicio del nuevo curso académico 2020/2021 en EUHT StPOL

Tot a punt per a l’inici del nou curs acadèmic 2020/2021

24 setembre, 2020
The Best Chef Awards 2020: 15 xefs espanyols entre els 100 millors del món

The Best Chef Awards 2020: 15 xefs espanyols entre els 100 millors del món

TRUCAR

WHATSAPP