noticias home Archivos - EUHT StPOL
24 setembre, 2020
Todo listo para el inicio del nuevo curso académico 2020/2021 en EUHT StPOL

Tot a punt per a l’inici del nou curs acadèmic 2020/2021

14 juliol, 2020
Hotel revenue management

Hotel Revenue Management: estratègia exitosa

6 juliol, 2020

Ampliem l’oferta acadèmica amb programes online i semipresencials

26 juny, 2020
¿Qué competencias se necesitan para ser director/a de hotel?

Quines competències es necessiten per ser director/a d’hotel?

5 juny, 2020
Reducir la carta sin perder la esencia del restaurante

Reduir la carta sense perdre l’essència del restaurant

22 maig, 2020
hotel salut

Què és i com funciona un Hotel Salut durant la Covid-19?

15 maig, 2020
Webinar Los restaurantes después del Covid-19

Com seran els restaurants després de la Covid-19?

4 maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

21 abril, 2020
Entrevista a Gemma Vidal, directora de Recursos Humans d'UDON, grup de restauració especialitzat en menjar asiàtic, sobre la crisi de la Covid-19.

“En restauració, sostenibilitat, producte de proximitat i compromís amb l’entorn venen amb força”

TRUCAR

WHATSAPP