22 setembre, 2022

20 cuiners espanyols en el Top 100 de The Best Chef Awards 2022

14 juliol, 2022

6 podcasts sobre hoteleria que has de conèixer

8 juny, 2022

ALBÉ Barcelona: un restaurant nascut des del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

28 abril, 2022

Raúl Gisbert, alumne de l’EUHT StPOL, guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”

22 abril, 2022

8 llibres imprescindibles per als amants de l’hoteleria i la gastronomia

6 abril, 2022

L’EUHT StPOL, millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme per cinquè any consecutiu i 12 del món

31 març, 2022

Coolhunting en hoteleria i restauració

10 març, 2022

Young Hoteliers Summit 2022: Alumnes de l’EUHT StPOL guanyen el repte “Com atraure i retenir el talent en l’hoteleria?”

1 març, 2022

Sols Repsol: Què són i quins restaurants llueixen aquest segell el 2022?

TRUCAR

WHATSAPP