notícies EUHT StPOL Archivos - EUHT StPOL
23 Juliol, 2020
TFG y TFM EUHT StPOL

TFG i TFM: la culminació del grau universitari i del màster

19 Juny, 2020
Los principales retos en el servicio de sala en la etapa post Covid-19

Els principals reptes en el servei de sala en l’etapa post Covid-19

15 Juny, 2020
Retomamos actividad presencial post Covid-19

Reprenem l’activitat presencial a l’Hotel-Escola

9 Juny, 2020
Grado medio en cocina y restauración Hotel-Escuela Sant Pol de Mar

Cicle formatiu de cuina i restauració: dues titulacions en tres anys

29 Maig, 2020
¿Qué debemos tener en cuenta antes de la reapertura del restaurante en el escenario post Covid-19? Recupera el webinar de EUHT StPOL

Tres preguntes que cal respondre abans de reobrir un restaurant

15 Maig, 2020
Webinar Los restaurantes después del Covid-19

Com seran els restaurants després de la Covid-19?

12 Maig, 2020
Masterclass online Aürt_Master en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de EUHT St^P

L’alta naturalitat de la cuina d’Aürt en una masterclass online

11 Maig, 2020
factores del éxito en hospitality

Els factors de l’èxit en hospitality

4 Maig, 2020
El alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina ha asistido a una masterclass online de Oriol Castro, chef del restaurante DISFRUTAR.

Masterclass online d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, considerat el 9è millor del món

TRUCAR

WHATSAPP