25 Febrer, 2020

Cap a la cuina healthy: ingredients i tècniques de cocció

24 Febrer, 2020

Gamificació i Hospitality al HIP 2020 a càrrec de l’EUHT StPOL i ENTI-UB

20 Febrer, 2020
Concurs Cocteleria Jove de Catalunya 2020 Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

El futur de la cocteleria es bat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

7 Febrer, 2020
Jornadas de Desarrollo Profesional 2020

Prop de 500 entrevistes entre alumnes i cadenes hoteleres en pro de la inserció laboral: és el resultat de les JDP 2020

29 Gener, 2020
Prácticas en hoteles singulares de 5 estrellas de la mano de Marugal

Pràctiques en hotels singulars de 5 estrelles de la mà de Marugal Distinctive Hotel Management

27 Gener, 2020
Del máster en hospitality management a personal de un hotel de lujo en Barcelona

Del màster en hospitality management a ‘spa agent’ d’un hotel de luxe de Barcelona

14 Gener, 2020
Víctor Quintillà, chef del restaurante Lluerna con una estrella Michelin, ha impartido una masterclass para el alumnado del Máster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina de la Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Su restaurante, Lluerna, fue de los primeros de la zona de Barcelona a unirse a la filosofía slow food.

“Som el restaurant slow food més antic de la zona de Barcelona”

16 Desembre, 2019
Acto de Graduación

L’EUHT StPOL tanca l’any amb l’Acte de Graduació, amb Carme Ruscalleda com a convidada d’honor

12 Desembre, 2019
Lluís Serra, director de EUHT StPOL, elegido Presidente de EUHOFA International, la primera asociación internacional de escuelas de hotelería

Lluís Serra, director de l’EUHT StPOL, escollit President d’EUHOFA International, la primera associació internacional d’escoles d’hoteleria

El nomenament de Lluís Serra, director de l’EUHT StPOL, com a President d’EUHOFA International ha tingut lloc durant l’Assemblea General celebrada a Katmandú (Nepal). És la […]

TRUCAR

WHATSAPP