28 novembre, 2022

Oriol Castro, padrí d’un Acte de Graduació per “Disfrutar”

16 novembre, 2022

Michelin crea una categoria per premiar el servei de sala

15 novembre, 2022

EUHT StPOL a la final de l’European Young Chef Award 2022

24 agost, 2022

Les 5 millors sèries de TV sobre hotels (reals)

8 juny, 2022

ALBÉ Barcelona: un restaurant nascut des del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

28 abril, 2022

Raúl Gisbert, alumne de l’EUHT StPOL, guanya el Concurs de Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”

6 abril, 2022

L’EUHT StPOL, millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme per cinquè any consecutiu i 12 del món

23 març, 2022

Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols amb 2 estrelles Michelin, presidirà el jurat del Concurs de Cuina Jove de Catalunya

22 març, 2022

Beca d’estudis MEC per al curs 2022-23: s’avança el període de sol·licitud

TRUCAR

WHATSAPP