Dos programes: dues oportunitats d’impulsar la teva idea de negoci
17 juliol, 20255 destins gastronòmics d’Espanya per a aquest estiu
31 juliol, 2025
Fa unes setmanes ens va visitar un grup d’estudiants procedents de Guatemala, Mèxic i Colòmbia per realitzar un Curs d’estiu durant dues setmanes a EUHT StPOL. Van poder gaudir de dues setmanes de formació teòrica-pràctica en una de les dues especialitats: Direcció Hotelera o Arts Culinàries.
Durant la seva estada a l’hotel-escola han pogut gaudir d’assignatures com Sumilleria, Creació d’experiències dins del sector hospitality, digitalització, cuina saludable, cuina molecular, de la mà del nostre expert professorat. A més, durant la seva estada s’han allotjat a l’Hotel Gran Sol, gaudint de pensió completa a les nostres instal·lacions.
Han realitzat diverses visites professionals, com l’excursió al celler Alta Alella, on van poder conèixer els diferents tipus de vi i cava ecològic, així com el seu procés d’elaboració, per culminar la visita amb un tast. Una altra de les visites va consistir en visitar la ciutat de Barcelona, on van poder gaudir d’un tast d’olis i van disfrutar d’un dinar al Restaurant 7 Portes.
Així és com han viscut l’experiència:
Una experiència que va més enllà de l’aula
En conclusió, l’alumnat del curs d’estiu ha gaudit de dues setmanes intenses de coneixement teòric-pràctic. Han destacat la qualitat i passió del professorat de l’escola, del qual s’emporten grans aprenentatges. A més, destaquen la visita al celler, que els va servir per conèixer en profunditat el procés d’elaboració de vins i caves, i en concret la producció vinícola mediterrània.
A més de tot el que han après a classe, la convivència a l’hotel-escola i el fet de compartir el dia a dia amb professorat i companys/es de diferents països els ha permès desenvolupar habilitats com el treball en equip i la comunicació intercultural, imprescindibles per triomfar al sector hospitality. Han estat dues setmanes plenes d’aprenentatges, però també de moments per conèixer-se, intercanviar cultures i crear amistats que segur recordaran sempre.
A EUHT StPOL estem orgullosos/es de continuar oferint experiències formatives úniques, on teoria i pràctica van de la mà, i on el nostre alumnat pot viure en primera persona què significa treballar en un entorn real d’hoteleria i gastronomia, preparant-se per destacar en un sector apassionant i en constant evolució.