5 destins gastronòmics d’Espanya per a aquest estiu
31 juliol, 2025Cada any, desenes d’estudiants nacionals i internacionals escullen EUHT StPOL per formar el seu futur en el sector hospitality. Aquest curs 2024-2025, una nova promoció ha finalitzat la seva etapa acadèmica a l’escola, fent un pas clau cap al seu futur professional.
Al llarg del seu pas per EUHT StPOL, el nostre alumnat ha viscut una experiència formativa completa: des de classes teòriques amb professorat expert del sector fins a pràctiques al nostre hotel-escola, passant per visites professionals, esdeveniments i projectes reals. Formem els futurs professionals del sector hospitality, des de la gastronomia fins a la direcció hotelera internacional, mitjançant una metodologia basada en el learning by doing, on la pràctica amb clients reals és protagonista des del primer dia.
EUHT StPOL no és només una escola: és un entorn d’aprenentatge internacional on es creen vincles duradors i es desenvolupa una visió global de la professió. Un espai on es descobreixen noves àrees d’interès, es consoliden habilitats i, en molts casos, es defineix una vocació.
Tot i que el curs acadèmic ja ha finalitzat, l’activitat a EUHT StPOL continua durant l’estiu. Part de l’alumnat dels primers cursos de grau i tècnic segueix en formació a l’hotel-escola, mentre que la resta es troba repartida per diversos països realitzant estades de pràctiques internacionals. Alhora, aquells que ja han completat els seus estudis es troben immersos en les seves pràctiques professionals finals en restaurants, hotels i empreses del sector, tant a Espanya com a l’estranger. Aquesta etapa marca l’inici de la seva carrera professional i és el moment de posar en pràctica tot allò après en un entorn real i exigent.
Aprofitem aquest moment per compartir els seus testimonis en vídeo, on relaten com ha estat el seu pas per EUHT StPOL i què s’enduen d’aquesta etapa tan intensa i transformadora.
Com han viscut la seva formació a EUHT StPOL?
El nostre alumnat del Grau Universitari en Direcció d'Empreses Hoteleres i Gastronòmiques va començar el seu camí a EUHT StPOL fa 4 anys. Després d’un recorregut formatiu complet, amb experiències teòriques i pràctiques, visites professionals, esdeveniments i moments inoblidables, finalitzen ara aquesta etapa amb una sòlida preparació per al món laboral. Això és el que han dit sobre el seu pas per l’escola.
Els qui han cursat el Tècnic en Gastronomia i Restauració van finalitzar la seva etapa acadèmica fa poc més d’un mes. Després de tres anys de formació intensiva amb una gran presència pràctica tant en cuina com en sala, actualment estan realitzant les seves últimes pràctiques professionals en restaurants de prestigi, molts d’ells amb estrella Michelin. Així recorden el seu pas per EUHT StPOL.
L’alumnat del Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina ha completat recentment un any de formació especialitzada a EUHT StPOL. Disponible en espanyol i anglès, el programa combina tècniques culinàries avançades, creativitat i gestió, tot des d’una perspectiva pràctica. Actualment estan fent les seves pràctiques finals en restaurants de primer nivell, incloent-hi diversos amb estrella Michelin. Així ha estat la seva experiència a l’escola.
L’alumnat del Master in Hospitality Management ha finalitzat un any de formació intensiva, impartida íntegrament en anglès. El programa inclou des de la gestió hotelera fins al lideratge, l’estratègia i la innovació, sempre amb una visió pràctica i 360º del sector. Actualment estan realitzant pràctiques en cadenes hoteleres de prestigi, tant a Espanya com a nivell internacional. Aquestes són les seves impressions sobre el seu pas per EUHT StPOL.
Un camí formatiu que prepara grans professionals
Si hi ha una cosa en què tot l’alumnat coincideix és que EUHT StPOL no només els ha proporcionat coneixements tècnics, sinó també seguretat, visió i confiança per afrontar amb èxit el món professional. Molts d’ells ja han iniciat les seves carreres en hotels internacionals, restaurants de renom o liderant els seus propis projectes.
Avui compten amb una base sòlida, una xarxa de contactes àmplia i una actitud professional que els distingeix en el sector.
Et convidem a veure els seus testimonis en vídeo i deixar-te inspirar per les seves paraules. Si estàs pensant en començar el teu camí en el sector hospitality o fer un pas endavant en la teva carrera, aquestes històries poden ajudar-te a imaginar el teu propi recorregut.