T'interessa aquest Grau Universitari Oficial?

INFORMA'T AQUÍ

 Grau Universitari Oficial en Gestió Hotelera i Turística (UdG)

(en extinció)

Aprèn fent en un Hotel-Escola pioner a Europa!

Si la teva passió és l'hoteleria, el Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística és la millor opció. Forma't a la millor universitat d'Espanya en Hoteleria i Turisme i en una de les més especialitzades en direcció hotelera, gastronomia i restauració.

Modalitat

Presencial

Idioma

Castellà i anglès

Durada

4 anys

240 ECTS

Inici

Setembre

La carrera universitària en Gestió Hotelera i Turística permet especialitzar-te en allò que més t'apassioni. Les seves dues mencions t'obren el camí per a la Direcció Hotelera Internacional, o bé la Gastronomia i Direcció de Cuina o Direcció de Restauració i Esdeveniments.

Saps què és el millor? Que no ho has de decidir ara! Durant el primer curs podràs anar descobrint quin és l'àmbit professional que més et convenç. Les pràctiques que realitzaràs cada dia als diferents departaments de l'Hotel-Escola t'ajudaran a prendre aquesta decisió.

Imagina't que, contràriament al que creus, descobreixes la teva passió per convertir-te en directora o director d'hotel, o d'una empresa d'esdeveniments, o en xef executiu o executiva al comandament d'una gran cuina.

Pla d'estudis

El grau en Gestió Hotelera i Turística és un grau universitari oficial, acreditat per la Universitat de Girona. Consta de 240 ECTS repartits en quatre cursos i el pla d'estudis inclou classes teòriques, classes pràctiques i visites professionals a hotels, restaurants, cellers i centres de recerca, entre d'altres.

Entre les assignatures teòriques hi trobaràs matèries vinculades a la gestió d'empreses hoteleres i gastronòmiques; d'altres vinculades a l'entorn turístic i un tercer bloc d'assignatures sobre operacions i gestió hotelera. A totes elles, hauràs de sumar-hi les assignatures optatives que definiran quina de les tres especialitats del grau universitari escolliràs.

Idiomes

Sense oblidar els idiomes! Si vols dedicar-te a l'hoteleria, poder-te comunicar amb el nombre més gran de llengües possibles és fonamental. Així doncs, prepara't per perfeccionar el teu nivell d'anglès i sumar al teu CV dos idiomes més: el francès i l'alemany. Sortiràs al món laboral coneixent un mínim de quatre idiomes més aquells que pel teu compte decideixis aprendre!

Seminaris i master classes

A més, durant els estudis participaràs en seminaris, conferències i master classes impartides per destacades personalitats del sector que et permetran estar a l'última en coneixements relacionats amb la innovació, la sostenibilitat, l'emprenedoria, la comunicació, el lideratge i la responsabilitat social corporativa.

Pràctiques professionals

Estudia una carrera universitària amb un fort component pràctic

Saber la teoria està bé, però saber aplicar-la a la pràctica i entendre el perquè dels processos i de les decisions que es prenen és de vital importància. Així que, prepara't per un dia a dia en què combinaràs teoria i pràctica a l'Hotel-Escola universitari pioner a Europa.

Coneixeràs de primera mà com funciona una recepció de l'hotel, et submergiràs en el dia a dia d'una cuina professional i formaràs part de l'equip de sala d'un restaurant obert al públic. Això et permetrà aplicar els coneixements adquirits i, per descomptat, guanyar en experiència i en professionalitat.

Fins a 4 experiències internacionals

Si optes per la formació universitària en Gestió Hotelera i Turística, durant els quatre anys de durada de la carrera podràs viure fins a quatre experiències internacionals. Com i per què?

Primer de tot, mitjançant les pràctiques externes. A partir de segon curs, els estius seran sinònim de pràctiques a hotels i restaurants de prestigi d'arreu del món. Les pràctiques internacionals et permetran no només continuar aprenent, sinó que a més t'ajudaran a ampliar horitzons, practicar idiomes, ampliar la teva xarxa de contactes i fer amics a diferents països. I el millor de tot: Any rere any, seguiràs sumant experiències que faran que el teu currículum brilli i destaqui de la resta!

A més, durant el Grau en Gestió Hotelera i Turística podràs viure més experiències internacionals a través del programa Erasmus, els intercanvis amb altres universitats i la participació en esdeveniments d'hoteleria de caràcter internacional.

Sortides professionals

Després dels estudis, què?

I si el teu objectiu és liderar el teu propi projecte d'emprenedoria, endavant! Aquest grau universitari et donarà les eines i l'experiència necessària per impulsar el teu negoci i convertir-te en emprenedora hotelera o en emprenedor de restauració, per posar un exemple. Si sempre has somiat crear el teu propi hotel o muntar el teu restaurant, estudiar aquest grau universitari pot ser el primer pas per convertir el teu somni en realitat.

Elevada inserció laboral

Després de l'itinerari de pràctiques realitzat durant la cursa arriba el moment de sortir al mercat laboral. I aquí també podràs escollir. Tot un luxe, oi?

A través de les Jornades de Desenvolupament Professional (JDP) estaràs en contacte directe amb representants de recursos humans de cadenes hoteleres d'abast internacional. Realitzaràs entrevistes personalitzades i rebràs diferents ofertes entre les quals podràs escollir la teva destinació professional.

Les JDP són la darrera baula per començar el teu pla de carrera dins una empresa del sector hoteler i gastronòmic i una garantia per a la inserció professional de l'alumnat de l'EUHT StPOL.

Titulació

Un grau universitari amb tres diplomes

En finalitzar els quatre cursos d'aquest grau universitari, aconseguiràs el Diploma en Gestió Hotelera i Turística per la Universitat de Girona (títol oficial), amb la menció corresponent en Hoteleria o en Gastronomia, Restauració i Esdeveniments.

A més, també obtindràs el Diploma en Gestió Hotelera i Turística per l'EUHT StPOL (títol propi), amb indicació de l'especialització corresponent: Direcció hotelera internacional, Direcció de restauració i esdeveniments o Gastronomia i direcció de cuina.

A l'Acte de Graduació en Gestió Hotelera i Turística també rebràs un tercer diploma: HSD Student Learning Visual Transcript acreditat per Hotel Schools of Distinction (HSD). És una certificació internacional única al món desenvolupada i avalada per aquesta xarxa d'universitats hoteleres líders a nivell internacional.

Equip docent

L'equip docent del Grau en Gestió Hotelera i Turística està format per persones doctorades expertes en el sector i professorat d'universitats internacionals amb què l'EUHT StPOL col·labora habitualment. Comparteixen espai amb professionals en actiu d'àmbits com la consultoria i la direcció d'hotels i restaurants fins a xefs de prestigi internacional, un aspecte fonamental per estar en contacte amb l'actualitat més recent del sector.

Completen el cos docent el professorat de l'Hotel-Escola, que supervisa i orienta les classes pràctiques de les assignatures operatives del grau. Un triangle equilàter pensat per oferir-te una visió 360º d'allò més propera i connectada a l'actualitat i a la realitat del nostre sector professional.

Requisits d'accés

Pots accedir al Grau en Gestió Hotelera i Turística si compleixes algun dels següents requisits:

 • Haver finalitzat batxillerat i superar la Prova d'Accés a la Universitat (PAU).
 • Comptar amb el Batxillerat Europeu o Batxillerat Internacional (IB) amb credencial d'accés a la universitat emesa per la UNED.
 • Tenir un títol de Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).
 • Superar la prova daccés a la universitat per a majors de 25 anys.
 • Altres tipus especials daccés reconeguts per la normativa vigent.
+45

Nacionalitats al campus
17

Alumnes per classe de mitjana
+95%

dels alumnes ens recomana
100%

inserció professional
 • “Els meus companys i jo coincidim: els alumnes de Sant Pol són garantia de professionalitat. La combinació teòrico-pràctica d’Hotel-Escola prepara als futurs líders hotelers ensenyant la realitat del sector en la mobilitat internacional com part del seu desenvolupament directiu”.
  Aixa Arún

  Directora De Calidad Y Desarrollo De RRHH. H10 HOTELS. Promoción 1998.
 • "L’après a Sant Pol, els seus coneixements i experiències, et fan brillar amb llum pròpia i aconseguir ràpidament les posicions que vulguis amb el límit que tu decideixes com únic límit professional".
  Enrique Aranda

  Director D'Hilton Diagonal Mar Barcelona. Exalumne, Promoció 2002.
 • "Vaig triar EUHT StPOL per ser una escola reconeguda i per la formació pràctica que ofereix. L’escola em va aportar la base del coneixement de l’hostaleria, a més de la vessant pràctica de negocis i relacions amb antics alumnes".
  Bruno Hallé

  Soci Director De Magma Hospitality Consulting. Barcelona. Promoció 1991.
 • "Gestionar la confiança i el prestigi d’una marca com la de Sant Pol és una carrera de fons del qual només arriben aquells que realitzen un treball seriós i de rigor."
  Julie Frank

  Digital Field Marketing Manager Nothern Spain. Starwood Hotels And Resorts Worldwide. Promoció 2010.

TRUCAR

WHATSAPP