Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

SOPAR SOLIDARI

#santpolsolidari

L’Escola Universitària d’Hotelera i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) organitza el dijous 27 de febrer de 2020 la primera edició del Sopar Solidari. Serà a les 20h a les instal·lacions de l’Hotel-Gran Sol de Sant Pol de Mar i comptarà amb un aperitiu i un àpat preparat per l’alumnat i l’equip de professorat de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar.

De fet, el Sopar Solidari és un projecte impulsat i organitzat per l’alumnat de tercer curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL que estudia la menció de gastronomia, restauració i esdeveniments.

La recaptació de la primera edició del Sopar Solidari es destinarà a la Fundació Banc dels Aliments, en concret, per al projecte d’alimentació infantil. Els fons recaptats serviran per adquirir llet infantil de continuïtat A2, potets i farinetes.

El preu del tiquet és de 25€ per persona i es pot adquirir online o bé a la llibreria L'Ona de Sant Pol de Mar (Carrer Ferrocarril, 3).

També s'ha habilitat una fila 0 per aquelles persones que no puguin assistir al sopar solidari però que vulguin fer una donació. Així mateix, durant el sopar també es farà un sorteig d'obsequis cedits pels col·laboradors per incrementar la recaptació destinada a la Fundació Banc dels Aliments.

SOPAR SOLIDARI_euhtstpol

Compra el teu tiquet o fes el teu donatiu

Preu tiquet: 25€ | Donació: 10€

Patrocinadors

Col·laboradors

El Sopar Solidari és un projecte impulsat i organitzat per l’alumnat de tercer curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL

TRUCAR

WHATSAPP