
Dinar Institucional 50è Aniversari
13 desembre, 2016
Acte de Graduació 2016
21 desembre, 2016Els grans xefs col·laboren en el Menú Degustació de l’aniversari
En les celebracions del 50è aniversari de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar hem tingut dos grans banquets en que es va servir un Menú Degustació Especial per a la ocasió. Aquest es tracta d’un Menú de primera, dissenyat per grans xefs i alguns d’ells exalumnes de l’escola.
A més del menú degustació, el menú també s’ha servit amb maridatge gràcies a la col·laboració dels espònsors Enate, Abadal i Alta Alella.
MENÚ DEGUSTACIÓN 50 ANIVERSARIO
Ravioli de vieira i cansalada sobre una crema de colifor i toc de llimona
Alta Alella Cau d’en Genís (DO Alella)
Sota un vel d’all negre: Bolets, Pernil Ibèric, Llamàntol, Rovell d’ou de Caserío a l’olorós
Enate Chardonnay barrica (DO Somontano)
Llom de tonyina amb xirivia, olives dolces i Passata
Lafou el Sender (DO Terra Alta)
Ànec a la Royal
Abadal Criança (DO Pla del Bages)
Cheesecake del Tickets
Alta Alella dolç Mataró (DO Alella)
Per la realització del Menú, els alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direccó de Cuina van visitar els cinc xefs al seu restaurant, on els van ensenyar com reproduir el plat. Vídeo del making-of:




