Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Cuina per a esdeveniments

Disseny, execució i control d’esdeveniments gastronòmics.

Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques d’organització, gestió i control de les ofertes gastronòmiques de banquets, convencions, congressos i altres esdeveniments.

El curs de Cuina per a Esdeveniments és el Mòdul 4 del temari del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.

  • Data d'inici: Abril.
  • Durada: 4 setmanes lectives
  • Idioma: Castellà o Anglès.

Cuina per a esdeveniments, 6,5 ECTS

  • Estudi de la categorització d’esdeveniments.
  • Aprovisionament per a cada tipus d’esdeveniment.
  • Coneixement i Pràctica d’elaboració dels diferents tipus d’esdeveniments.
  • Sistema de control de costos d’esdeveniments.
  • Protocol de servei.
  • Sessions magistrals de grans xefs i experts.

La superació del Mòdul, dóna dret al Diploma d’Especialització en Cuina per Esdeveniments per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.

Per a la realització dels Cursos d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:

  • Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
  • Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
  • Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’Admissió amb el Director Acadèmic.
  • Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.
+45

Nacionalitats al campus
17

Alumnes per classe, de mitjana
+95%

dels alumnes ens recomana
100%

inserció professional

TRUCAR

WHATSAPP