Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Gestió i administració de cuina

La base gastronòmica per gestionar la cuina professional.

Curs integrat per matèries complementàries que fonamenten la gestió de la cuina. Les assignatures de la segona part del mòdul estudien la sistematització dels processos operatius de la gestió, el control de costos i rendiments, i les tècniques de la gestió de compres.

El curs de Gestió i Administració de cuina és el Mòdul 1 del temari del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

  • Data d'inici: Octubre.
  • Durada: 5 setmanes lectives.
  • Idioma: Castellà o Anglès.

Gestió i Administració de Cuina, 9 ECTS

  • Introducció i generalitats
    • Bioquímica de la cuina
    • Sumilleria aplicada
  • Administració de cuina
    • Gestió de processos
    • Gestió de compres i aprovisionament
    • Control de costos

La superació del Mòdul dóna dret al Diploma d’Especialització en Gestió i Administració de Cuina per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.

Per a la realització dels Cursos d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:

  • Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
  • Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
  • Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’admissió amb el Director Acadèmic.
  • Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.
+45

Nacionalitats al campus
17

Alumnes per classe, de mitjana
+95%

dels alumnes ens recomana
100%

inserció professional

TRUCAR

WHATSAPP