Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

Creativitat i innovació a la cuina

El treball a la cuina és una investigació constant.

Curs teòrico-pràctic que consta de quatre àrees de treball: concepte i característiques de la creativitat, experiències i tendències d’innovació i creativitat, coneixement i pràctica de les tècniques de noves tecnologies i cuina molecular, introducció a la investigació a la cuina a càrrec d’institucions i persones amb experiència en camp d’I+D+I.

Els curs de Creativitat i Innovació a la Cuina és el Mòdul 3 del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.

  • Data d'inici: Mitjans de febrer.
  • Durada: 6 setmanes lectives.
  • Idioma: Castellà o Anglès.

Creativitat i Innovació a la Cuina, 8 ECTS

  • Introducció a la creativitat
  • Experiències d’innovació i tendències de futur a la cuina
  • Innovació i creativitat
  • Sessions magistrals de grans xefs i experts

La superació del Mòdul dóna dret al Diploma d’Especialització en Creativitat i Innovació a la Cuina per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.

Per a la realització dels Cursos d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:

  • Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
  • Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
  • Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’Admissió amb el Director Acadèmic.
  • Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.
+45

Nacionalitats al campus
17

Alumnes per classe, de mitjana
+95%

dels alumnes ens recomana
100%

inserció professional

TRUCAR

WHATSAPP