Creativitat i innovació a la cuina
El treball a la cuina és una investigació constant.
Curs teòrico-pràctic que consta de quatre àrees de treball: concepte i característiques de la creativitat, experiències i tendències d’innovació i creativitat, coneixement i pràctica de les tècniques de noves tecnologies i cuina molecular, introducció a la investigació a la cuina a càrrec d’institucions i persones amb experiència en camp d’I+D+I.
Els curs de Creativitat i Innovació a la Cuina és el Mòdul 3 del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina.
- Data d'inici: Mitjans de febrer.
- Durada: 6 setmanes lectives.
- Idioma: Castellà o Anglès.
Creativitat i Innovació a la Cuina, 8 ECTS
- Introducció a la creativitat
- Experiències d’innovació i tendències de futur a la cuina
- Innovació i creativitat
- Sessions magistrals de grans xefs i experts
La superació del Mòdul dóna dret al Diploma d’Especialització en Creativitat i Innovació a la Cuina per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.
Per a la realització dels Cursos d’Especialització és necessari seguir el procés d’admissió i matrícula:
- Fer la sol·licitud del curs mitjançant el formulari de la pàgina web.
- Entregar al Departament d’Admissions el teu Currículum Vitae, on es detalli la teva experiència prèvia en gastronomia.
- Si és necessari, es pot realitzar una entrevista d’Admissió amb el Director Acadèmic.
- Emplenar el Formulari d’Admissió i Matrícula.