Cursos d'especialització en arts culinàries
Descobreix els cursos d’alta cuina de curta durada i converteix-te en un expert en la teva especialitat preferida:
Els cursos d’especialització formen part del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina (espanyol), de forma que es realitzen un cop l’any seguint el calendari acadèmic del Màster.
Coneixements de productes i tècniques culinàries [+]
Perfecciona les tècniques de les cuines del món. Data d'inici: Novembre
Curs destinat a l’anàlisi pràctic dels productes i matèries primeres aplicant les diferents tècniques culinàries de pre-elaboració, elaboració i presentació en les ofertes gastronòmiques de la cuina tradicional, moderna, d’avantguarda i temàtica.
Creativitat i innovació a la cuina [+]
El treball a la cuina és una investigació constant. Data d'inici: Mitjans de febrer
Curs teòrico-pràctic que consta de quatre àrees de treball: concepte i característiques de la creativitat, experiències i tendències d’innovació i creativitat, coneixement i pràctica de les tècniques de noves tecnologies i cuina molecular, introducció a la investigació a la cuina a càrrec d’institucions i persones amb experiència en camp d’I+D+I.
Cuina per a esdeveniments [+]
Disseny, execució i control d’esdeveniments gastronòmics. Data d'inici: Abril
Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques d’organització, gestió i control de les ofertes gastronòmiques de banquets, convencions, congressos i altres esdeveniments.
Pastisseria i rebosteria per a restaurants [+]
Domina les tècniques de rebosteria professional. Data d'inici: Maig
Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques de forneria, pastisseria i rebosteria salada i dolça d’utilització habitual a les cuines de restaurants.