Programa

INFORMA'T AQUÍ

Cursos d'especialització en arts culinàries 

Descobreix els cursos d’alta cuina de curta durada i converteix-te en un expert en la teva especialitat preferida:

Els cursos d’especialització formen part del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina (espanyol), de forma que es realitzen un cop l’any seguint el calendari acadèmic del Màster.

Gestió i administració de cuina [+]

La base gastronòmica per gestionar la cuina professional. Data d'inici: Octubre

Curs integrat per matèries complementàries que fonamenten la gestió de la cuina. Les assignatures de la segona part del mòdul estudien la sistematització dels processos operatius de la gestió, el control de costos i rendiments, i les tècniques de la gestió de compres.

Coneixements de productes i tècniques culinàries [+]

Perfecciona les tècniques de les cuines del món. Data d'inici: Novembre

Curs destinat a l’anàlisi pràctic dels productes i matèries primeres aplicant les diferents tècniques culinàries de pre-elaboració, elaboració i presentació en les ofertes gastronòmiques de la cuina tradicional, moderna, d’avantguarda i temàtica.

Creativitat i innovació a la cuina [+]

El treball a la cuina és una investigació constant. Data d'inici: Mitjans de febrer

Curs teòrico-pràctic que consta de quatre àrees de treball: concepte i característiques de la creativitat, experiències i tendències d’innovació i creativitat, coneixement i pràctica de les tècniques de noves tecnologies i cuina molecular, introducció a la investigació a la cuina a càrrec d’institucions i persones amb experiència en camp d’I+D+I.

Cuina per a esdeveniments [+]

Disseny, execució i control d’esdeveniments gastronòmics. Data d'inici: Abril

Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques d’organització, gestió i control de les ofertes gastronòmiques de banquets, convencions, congressos i altres esdeveniments.

Pastisseria i rebosteria per a restaurants [+]

Domina les tècniques de rebosteria professional. Data d'inici: Maig

Curs destinat al coneixement i a l’aplicació pràctica de les tècniques de forneria, pastisseria i rebosteria salada i dolça d’utilització habitual a les cuines de restaurants.

+45

Nacionalidades en el campus
17

Alumnos por clase, de media
+95%

de los alumnos nos recomienda
100%

inserción profesional

TRUCAR

WHATSAPP