Programa

INFORMA'T AQUÍ

Cursos d'especialització en arts culinàries 

Descobreix els cursos d’alta cuina de curta durada i converteix-te en un expert en la teva especialitat preferida:

Els cursos d’especialització formen part del Màster en Arts Culinàries, Innovació i Direcció de Cuina (espanyol), de forma que es realitzen un cop l’any seguint el calendari acadèmic del Màster.

Postgrau en Arts Culinàries i Innovació Culinària

La base gastronòmica per gestionar la cuina professional.

Integrat per un bloc d'assignatures pràctiques per dominar els productes i les matèries primeres aplicant les diferents tècniques culinàries de preelaboració, elaboració i presentació a les ofertes gastronòmiques de la cuina tradicional, moderna, d'avantguarda i temàtica.

I d'altra banda, s'aprofundeix en les matèries que fonamenten la gestió de la cuina, com ara la sistematització dels processos operatius de la gestió, el control dels costos i rendiments, i les tècniques de la gestió de les compres.

Postgrau en Alta Cuina i Innovació Culinària

El treball a la cuina és una investigació constant.

Es tracta d'un postgrau teòric-pràctic compost per quatre àrees de treball: concepte i característiques de la creativitat, experiències i tendències d'innovació i creativitat, tècniques de noves tecnologies i cuina molecular, i introducció a la investigació a la cuina de la mà d'institucions i persones amb experiència en camp de R+D+I.

+45

Nacionalitats al campus
17

Alumnes per classe, de mitjana
+95%

dels alumnes ens recomana
100%

d'inserció professional

TRUCAR

WHATSAPP