Diploma d'Especialització en Cuina Saludable - Online - EUHT StPOL
T'interessa aquest programa online?

INFORMA'T AQUÍ

Diploma d'Especialització en Cuina Saludable

online

La cuina saludable ha arribat per quedar-se. Les noves generacions estan cada dia més conscienciades dels avantatges d'un estil de vida "healthy" i conceptes com nutrició, sostenibilitat i medi ambient prenen cada vegada més importància.

Amb el Diploma d'Especialització Online coneixeràs els avantatges que ofereix la cuina saludable, aprendràs a dissenyar menús equilibrats i a adaptar l'oferta gastronòmica d'un restaurant a aquesta nova realitat.

Si ets un professional de la cuina, aquesta és la teva oportunitat per especialitzar-te i diferenciar-te de la competència.


Raons per cursar el Diploma d'Especialització en Cuina Saludable

Classes teòriques + pràctiques demostratives online

Especialitza't en noves tendències culinàries

#1 a Espanya i #30 al món per QS World University Ranking

Professorat expert en cuina saludable

Flexibilitat del sistema online + atenció personalitzada

Amb el Diploma d'Especialització en Cuina Saludable podràs:

  • Conèixer els avantatges d'una dieta saludable i tot el que representa: estil de vida, tipus de dietes i cuina equilibrada.
  • Aprofundir en els productes i les tècniques culinàries associades a la cuina saludable.
  • Conèixer l'aplicació pràctica de la cuina saludable a l'oferta gastronòmica d'un restaurant.

  • A qui s'adreça?

    • Professionals de la cuina que desitgin crear o reconvertir l'oferta gastronòmica d'un restaurant cap a la cuina saludable.
    • Titulats d'esoles de cuina que vulguin especialitzar-se en l'àmbit de la cuina saludable.
    • Persones interessades en la cuina saludable amb coneixements culinaris demostrables.



    Metodologia

    • Sessions gravades en vídeo per part del professorat que inclouen pràctiques demostratives.
    • Sistema d'avalució contínua, segons l'assignatura.
    • Comunicació a través de correu electrònic i fòrum grupal.

    Pla d'estudis

    15 ECTS

  • Introducció a la cuina saludable: 3 ECTS.
  • Conscienciació: 3 ECTS.
  • Tipus de dietes i cuina equilibrada - terapèutica: 3 ECTS.
  • Coneixement de producte i tècniques culinàries: 2 ECTS.
  • Aplicació de la cuina saludable a la cuina: 2 ECTS.
  • Aplicació a la unitat de negoci: 2 ECTS.
  • L'alumnat que finalitzi totes les assignatures obtindrà el Diploma d'Especialització en Cuina Saludable per l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL).


    Procés d'admissió

    • Sol·licita informació

      Per accedir al Diploma d'Especialització Online en Cuina Saludable, completa la sol·licitud d'informació i rebràs un correu electrònic amb els detalls del programa.
    • Envia el teu CV

      Envia el teu CV al Departament d'Admissions per tal que puguem avaluar si el teu perfil professional encaixa amb el Diploma d'Especialització Online en Cuina Saludable. Rebràs una notificació indicant-te si has estat admès.
    • Matricula't

      Per formalitzar la matrícula, segueix les indicacions que et donarem des del Departament d'Admissions.
    • Català
    • English
    • Spanish

    TRUCAR

    WHATSAPP