Vols més informació?

INFORMA'T AQUÍ

JDP 2020

Informació pràctica sobre les Jornades de Desenvolupament Professional 2020

Programa

4 i 5 de febrer de 2020

DIMARTS 4 de febrer 2020

DIMECRES 5 de febrer 2020

* Empreses que ofereixen oportunitats per als candidats que no parlen castellà. Per a la resta d'empreses, cal un bon nivell de castellà.

Els alumnes que parlen castellà, han d'assistir a totes les presentacions. El dia 5 de febrer, aquells alumnes que no parlen castellà poden sortir de la sala de presentacions després del descans, és a dir, quan finalitzi la presentació de Barceló Hotels & Resorts.

Empreses participants JDP 2020


Protocol i normes per als participants

  • Uniformitat (obligatori per accedir a la sala): tots els participants a les JDP han de portar vestit d’home i corbata per als homes i uniforme de negocis per a les dones. Aquells que no compleixin amb el requisit no podran accedir a la Sala i comptaran com a absència.

  • 9:25h - 9:30h Presentació i funcionament

  • Inscripció: tots els participants han de registrar-se al saló bar des de les 9.00 fins a les 9.25 hores de el dimarts 4 de febrer de 2020 i des de les 8.40 fins a les 9.05 hores de dimecres 5 de febrer de 2020. Les presentacions es realitzaran al saló Llevant.

  • Assistència a les presentacions: l'assistència a les presentacions de les empreses participants són obligatòries per a tots els estudiants que acabin els seus estudis a l'EUHT StPOL aquest curs. Els membres d'AAA que participaran en les entrevistes també han d'assistir a totes les presentacions del dia.

  • Descansos: està prohibit sortir de la sala en els intervals de temps entre presentacions. Per això, s'han establert els corresponents descansos

  • Dinar: els estudiants que generalment dinen, procediran com un dia normal. Els estudiants que no solen dinar a l'escola poden comprar tiquets per dinar al Self.

  • Entrevistes: els candidats seleccionats per a les entrevistes han estat escollits per les empreses participants a les JDP.

FUNCIONAMENT

L'EUHT StPOL envia a les empreses participants els Currículums Vitae de l'alumant de tots els programes que finalitza els estudis a l’Escola aquest any, així com també els dels membres de l’Associació d’Antics Alumnes (AAA) que així ho han demanat. Les empreses fan una preselecció dels CV escollits i posteriorment es comunica a tots els participants a les JDP. Els interessats en alguna empresa en concret que no hagin estat seleccionats podran deixar el seu CV a una safata de l’empresa corresponent que trobaran a les taules del saló.

En cas de disposar temps per realitzar entrevistes addicionals, les empreses donarien la llista dels nous candidats després de dinar. Aquest no és l’únic mitjà per aconseguir pràctiques o ofertes de treball a través de l’Escola, ja que l’EUHT StPOL té contactes amb establiments independents que contínuament requereixen de la col·laboració de l’Escola per a estudiants en pràctiques i vacants laborals.

TRUCAR

WHATSAPP