“Estic treballant al Road Hole Restaurant, guardonat a la guia AA que classifica els millors restaurants del Regne Unit”. Després que l’any passat fes les pràctiques a Dallas (Texas), el tercer estiu del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística la Sofía Pestana ha decidit que el seu destí fos Escòcia, en concret, el ressort de golf & spa Old Course Hotel de cinc estrelles roges, una qualificació atorgada als establiments hotelers de més luxe del Regne Unit.
Tot i que inicialment el seu càrrec va ser de “commis de rang”, és a dir, d’ajudant de sala, l’experiència que li han donat els tres anys de pràctiques a les instal·lacions de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar li ha permès comptar ràpidament amb més responsabilitats. Així, ara la Sofia és “chef de rang” i s’encarrega, entre d’altres coses, de prendre nota a les taules dels clients o d’organitzar les reserves. “També estic aprenent com funcionen les reserves del restaurant o la gestió de les despeses”, indica.
Reconeix que el que més està aprenent durant el seu tercer estiu de pràctiques és “buscar l’excel·lència en tots els serveis de l’hotel”. Però no només es tracta d’aprendre, la seva estada a l’Old Course Hotel també li ha permès participar en una sessió fotogràfica per una campanya publicitària del ressort. Així que, atents a les futures fotos de l’hotel!
Ja hem reobert les portes per a l’activitat presencial. Demana cita prèvia al Departament d’Admissions i visita’ns.
Nova oferta formativa ONLINE: Descobreix-la!