La propera setmana iniciem oficialment el curs acadèmic 2020/2021 a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Un curs que incorpora algunes novetats, com la versió en línia i semipresencial del Màster en Hospitality Management – que se suma a l’edició presencial – i les noves normatives i protocols de prevenció de la Covid-19. Si vols estar al dia de les últimes novetats del curs que comença, dedica alguns minuts més a seguir llegint aquest article.
Mesures de prevenció de la Covid-19
Els alumnes dels cinc programes acadèmics presencials hauran de seguir les mesures preventives implantades a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar per garantir la seguretat de l’alumnat i personal i per minimitzar els riscos de contagi. Algunes d’aquestes mesures són:
- Mascareta obligatòria a totes les instal·lacions de l’Hotel-Escola.
- Distància mínima d’1.5 metres entre persones.
- Control de temperatura a l’accedir a les instal·lacions. Si supera els 37,5 º no es permet l’accés a l’Hotel-Escola.
- Modificació dels horaris d’accés de cada grup per evitar aglomeracions i reduir el contacte entre persones.
- Instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de l’EUHT StPOL. Se’n recomana l’ús, així com també la freqüència en la higiene de mans amb aigua i sabó.
- Reducció de l’aforament de les aules; separació de taules i/o cadires per garantir una distància mínima d’1.5 metres entre persones.
- Assignació d’aules: Cada grup té assignada una aula; es recomana als alumnes que s’asseguin al mateix lloc durant tot el dia lectiu.
- Reconversió d’escales i passadissos en sentit únic per minimitzar el contacte entre persones. Senyalització de circuits de circulació obligatoris.
La informació detallada de les mesures de prevenció i els protocols Covid-19 es pot consultar a la pàgina web www.santpol.edu.es/ca/covid-19