Els millors xefs del món, a l’EUHT StPOL
Des de l’EUHT StPOL podem dir que cinc números 1 a la llista The World ‘s 50 Best Restaurants han estat a l’EUHT StPOL. El xef Mauro Colagreco de l’restaurant Mirazur, Massimo Bottura del restaurant Osteria Francescana, Ferran Adrià d’El Bulli, Joan Roca d‘El Celler de Can Roca i René Redzepi del restaurant Noma han trepitjat en diferents ocasions les instal·lacions de l’EUHT StPOL per donar una masterclass, presidir el jurat del Concurs de Cuina o participar en un esdeveniment internacional.
A més dels xefs dels restaurants del grup Best of the Best, amb l’EUHT StPOL també han col·laborat xefs de diferents restaurants que figuren en la llista The World ‘s 50 Best Restaurants: Andoni Luis Aduriz del restaurant Mugaritz, Alain Ducasse de l’restaurant homònim a París i els tres xefs del restaurant Disfrutar Barcelona, Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch.
La connexió amb aquests restaurants va més enllà, ja que molts d’ells acullen alumnes en pràctiques i alguns acaben convertint-se en part dels seus equips.
Consulta aquí el destí de pràctiques dels nostres alumnes.