La xef Carme Ruscalleda va dictar la lliçó magistral de l’Acte de Graduació 2019, que es va celebrar a les instal·lacions de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i en el qual es van lliurar els corresponents diplomes als alumnes del grau en gestió hotelera i turística, del cicle formatiu de grau mitjà en gastronomia i restauració i dels màsters en hospitality management i en arts culinàries i direcció de cuina. Durant l’esdeveniment, es va fer un reconeixement a la xef Carme Ruscalleda pel seu paper i el del restaurant Sant Pau a la formació de joves xefs acabats de sortir d’escoles com l’EUHT StPOL.
L’acte de graduació marca el final d’una etapa i l’inici d’una altra: els alumnes que van finalitzar els estudis al 2019 es converteixen en membres de la xarxa d’Alumni de l’EUHT StPOL. Així ho van fer els alumnes que el passat divendres 13 de desembre van recollir el corresponent diploma de graduat en el Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració, el màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina (en anglès i en castellà) i el màster en Hospitality Management.
Per segon any consecutiu, l’alumnat graduat en Gestió Hotelera i Turística va rebre un diploma atorgat per Hotel Schools of Distinction (HSD), anomenat “HSD Student Learning Visual Transcript”, que acredita els objectius assolits pels alumnes així com les habilitats i coneixements adquirits, consensuats per deu de les millors universitats i escoles de direcció hotelera del món que formen part de la xarxa d’HSD; de la qual l’EUHT StPOL n’és membre fundador.