Noticias Sector Archivos - Page 2 of 2 - EUHT StPOL
5 June, 2020
Reducir la carta sin perder la esencia del restaurante

Reduce the menu without losing the essence of the restaurant

15 May, 2020
Webinar Los restaurantes después del Covid-19

What will the restaurants be like after Covid-19?

21 April, 2020
Interview with Gemma Vidal, Human Resources Director of UDON, about the Covid-19 crisis and the future of the Food and Beverage companies.

“In Food and Beverage, sustainability and local products are making a breakthrough”

14 April, 2020
Jordi Martí, Presidente de la Taula Gironina de Turisme, radiografía el impacto de la crisis del Covid-19 en el turismo de vacaciones

In tourism, the short-term scenario will involve a different schedule of holidays

4 April, 2020
Recetas de chefs con estrella Michelin, ahora online

Recipes of Michelin-starred chefs, now online

3 April, 2020
Carme Ponsa, Directora de Operaciones Hotel Tahití Playa, explica cómo afrontan desde el sector hotelero y turístico la crisis del coronavirus.

“We ask the customers to put their trust in the hospitality and tourism industry again”

2 April, 2020
La plataforma #Unopuntosiete nace como aglutinadora del sector de la hotelería y restauración en España para dar voz a las reivindicaciones del sector ante los efectos económicos negativos producidos por la crisis del coronavirus

#unopuntosiete: the voice of the hospitality sector to confront the coronavirus crisis

1 April, 2020
Conocemos cómo el Grupo Ibersol Restauraçao-España se enfrenta al nuevo escenario generado por el coronavirus, tipificado "cisne negro”.

“This is a Black Swan scenario; you have to make very thoughtful decisions on a daily basis”

27 March, 2020

Food delivery: the restaurants reinvention to confront the coronavirus shutdown

CALL USE

WHATSAPP